TVXQ au modificat versurile pentru „Before you go” pentru a ajunge la standardele MBS

SM Entertainment a decis sa modifice versurile noii melodii TVXQ, “Before U Go” sa poata trece peste rigidele standarde ale inregistrarilor neajutate de catre MBC. Melodia este titlul single-ului pentru albumul refacut  “Keep Your Head Down” .

A trecut doar cateva zile de cand  TVXQ a lansat noua melodie, dar fanii au observat o schimbare in versuri in timpul premierei inregistrata la MBC Radio. Versurile originale, „Am fost un nenorocit ca nu am putut sa am nici macar grija de tine“, a fost modificat cu “Am fost prost si nu am putut avea grija de tine.

SM Entertainment a clarificat oficial care e treaba pe 18 martie, asa cum au declarat: “MBC Radio si TV au respins melodia incontinuu  si nu au difuzat-o din cauza versurilor. Din aceasta cauza am schimbat „nenorocit” cu doar ” prost”.”

Desi MBC a avut cateva preocupari in ce consta versurile, se spune ca SBS si KBS nu au avut nici o problema cu ele, si ca au permis melodiei sa treaca testul standardelor lor.

Aceasta schimbare inseamna ca  TVXQ va trebui sa cante versiunea modificata la MBC-  “Music Core“, in timp ce vor canta versiunea originala la  KBS- “Music Bank” si SBS-  “Inkigayo“.

Source: Newsen via Nate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s