Teddy Riley ii lauda pe TVXQ, Big Bang, & Yangpa dupa ce a vizitat emisiunea “Inkigayo”

Pe 24 aprilie, producatorul Teddy Riley si-a facut mult asteptata vizita in Coreea,fiind alaturi de grupul sau de fete, Rania.

Prima oprire de afaceri a fost SBS- “Inkigayo“, unde a stat personal in sala si s-a uitat la spectacolul pe care l-au oferit fetele din Rania. Producatorul a comentat, “Judecata mea a fost corecta.A fost extrem de emotionant sa-mi vad echipa speciala umar-la-umar  cu alti artisti de seama din K-Pop.”

Dupa ce i-a vazut pe TVXQ si pe Big Bang cantand, a aplaudat in picioare cu restul publicului si chiar a fluierat cand i-a vazut pe scena.

Riley a dezvaluit, “Am auzit despre K-Pop prin marturiile altora, deci a fost destul de emotionant sa ii vad atat de direct. Acum vad de ce K-Pop-ul este atat de puternic si stiu cu siguranta ca acest fenomen va ajunge in curand in America de Nord si de Sud, Europa si in restul lumii. Spectacolele K-Pop sunt cele mai bune din intreaga lume.”

Teddy Riley s-a intalnit mai tarziu cu TVXQ, Big Bang, si Yangpa in backstage si respectiv in camera de asteptare. In timp ce dadea mana cu cei din TVXQ, a exclamat, “Acum vad de ce sunt vazuti ca cel mai bun grup.Le poti simti energia in stil si in performari,  doar uitandu-te.”

Intorcandu-se la Big Bang, a dezvaluit, “ Sunt un grup uimitor care poate ajunge de pe piata muzicala din Asia pe piata mondiala pentru muzica pop.”

Yangpa, pe care a vazut-o intr-un videoclip de pe YouTube, a dezvaluit, “Ea este asa mica si draguta, deci am fost foarte uimit de calitatile ei vocale atat de puternice.”

Teddy Riley planuieste momentan sa se alature fetelor din Rania in programele de muzica, si ca va tine propria sa conferinta de presa. Stati alaturi de noi pentru mai multe detalii!

Source: Sports Chosun via Nate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s