MV-uri, melodii şi teasere noi

20130201_solbi_gone

Solbi a revenit cu cel mai nou cântec al ei, „Gone…”! Cântăreaţa exprimă în melodie emoţiile resimţite după o despărţire.

December au lansat ultimul videoclip înainte de înrolarea în armată. Single-lul se numeşte „Memories” şi are ca poveste amintirea unei iubiri trecute şi dorinţa ca acea iubire să revină. Pe lângă versiunea cântata de December, a mai apărut şi versiunea bobocului Soobin.

Vocalistul Kan Jong Wook s-a întors cu videoclipul pentru sigle-ul „Fool”! Kang Jong Wook a devenit faimos datorită OST-urilor pentru diferite drame precum ‘May Queen‘, ‘Hooray for Love‘, ‘Royal Family‘ şi ‘Gloria‘. Deşi lumea abia a început să-l cunoască, cântăreţul a debutat de fapt acum 10 ani.

Kris Leone(nume adevărat: Kim Suh Hyun), fata de 16 ani a liderului şi chitaristului Kim Tae Won din Boohwal şi-a făcut recent debutul cu single-ul digital „Into the Skies”. Acesta a fost scris şi compus de însăşi Kris Leone. Urmăriţi videoclipul mai jos.

 

Acum câteva teasere… Jellyfish Entertainment, agenţia lui Seo In Guk a dezvăluit de curând teaser-ul pentru noul single al artistului, intitulat „I Can’t Live Because of You”. Se pare că In Guk se pregăteşte de o revenire pe piaţa muzicală.

Cântăreţul Huh Gak, care recent a lansat melodia “Monodrama“ împreună cu Yoo Seung Woo, ne dezvăluie acum un nou teaser pentru melodia „1440”. Piesa este inclusă pe primul album al artistului, ce va fi lansat pe 5 februarie. În videoclip se pare că vor juca Do Ji Han şi Hayoung din A Pink.

Încă un teaser vine din partea grupului Clazziquai. Se pare că melodia se va intitula „Love Recipe”, iar videoclipul complet va apărea odată cu lansarea celui de-al 5-lea album, ‘Blessed‘, pe 5 februarie.

Un gând despre „MV-uri, melodii şi teasere noi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s