Ce idoli sunt populari în diferite ţări ale lumii

20130506_infiniteh_shinee_girlsgeneration

Fanii de pe tot mapamondul au votat (Cu excepţia Românilor, ca de obicei).

După ce în Decembrie au făcut alt sondaj, cei de la CJ E&M au făcut un alt sondaj intitulat „Artişti Kpop care îţi plac mai mult”, de pe 4 Aprilie până pe 21. Sondajul a lisat 20 de artişti care au lansat melodi în 2013 şi au întrebat userii care este artistul lor preferat. Sondajul a avut un total de 73,809 de voturi.

INFINITE-H s-a clasat pe locul 1 cu 41.4%, au fost urmaţi de Girls Generation cu 17.3%, şi de SHINee cu 13.1%.

INFINITE-H au primit foarte multe voturi din ţări precum Taiwan, Thailanda şi China. Girls Generation sunt populare în Brazilia şi Mexic în timp ce SHINee au primit multe voturi din Rusia, Spania şi Italia.

Cea mai mare participare din partea fanilor a venit din Taiwan care a avut cel mai mare număr de voturi. Surprinzător Polonia a avut cel de-al doilea număr de voturi, iar Statele Unite s-a clasat pe 3. Alte ţări precum Algeria şi Tunisia au avut şi ele o mare participare în sondaj, arătând că kpop-ul se răspândeşte rapid.

CJ E&M au spus „S-a arătat că artişti şint populari în ţări, arătând după terendurile naţionale chiar dacă artişti au promovat sau nu în acele ţări. Datele arată că având concerte în afară şi maekrting internaţional ajută mai mult populariatea artiştilor.”

 

6 gânduri despre „Ce idoli sunt populari în diferite ţări ale lumii

  1. Crissa Autor post

   Habar nu am….Doar despre cele trei grupuri au spus cei de la CJ E&M, restul banuiesc ca au fost alte trupe care au lansat melodii in 2013 in perioada Ianuarie – Aprilie, dar de care nu au spus nimic…

   Apreciază

   Răspunde
  1. Lexie Ryu

   Sunt, nu va mai luati dupa astfel de sondaje =)) Cred ca trupele cu adevarati fani dedicati (si probabil cu fani multi in toata lumea) sunt cele care au multe vizualizari pe Youtube. E logic, nu?

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s