Dispută între C-Jes și Loen

tumblr_mlkdxdTVNI1r3wtdxo1_1280

C-JES Entertainment și Loen Entertainment au dat mâna să lucreze pentru noul album al lui Xia care urmează să fie lansat in curând, dar au apărut probleme.

Cei de la C-jes spun că recent Loen au renunțat la o parte din aranjament făcându-i pe aceștia să îi amenințe cu ruperea contractului definitiv și să facă plangere la Camera de Comerț și Comisia pentru Anti-Corupție si Drepturi Civile.

Loen trebuiau să țină un eveniment cu vânzare care urma sa fie difuzat de postul lor MelOn TV, sa poată participa în videoclipurile speciale făcute de MelOn și să se ocupe de distribuția cd-urilor pe 5 siteuri de muzica.

C-JES au declarat că cu doar 6 zile înainte de lansare au primit o notificare de la Loen în care se preciza că “am decis să distribuim albumul lui Xia online si offline, dar nu ne vom mai ocupa de partea de marketing. Această decizie vine de la directorii executivi, de aceea cerem să ne intelegeți. Pentru eveniment vom aduce clientii de la MelOn, vom difuza live evenimentul pe Loen tv, dar nu o vom si difuza prin MelOn.”

Asta este aparent motivul pentru care afișele promoționale de pe MelOn au disparut brusc.

C-JES a răspuns:”Această decizie facută doar pentru ca directorii executivi au vrut cu doar 6 zile înainte de lansare semnalizează clar abuz de putere.”

Deși termenii nu erau specificați clar in contract, C-JES au considerat ca sunt detalii care vor urma să fie revizuite după ce termenii de bază ai contractului sunt stabiliți si după ce se va vorbi despre ele in detaliu.

C-JES a mai comentat: “Această decizie este un act de asuprire care ne oprește să facem contracte avantajoase cu alte surse. Desi am specificat asta in raspunsul nostru oficial, Loen nu și-a schimbat decizia. Ce putem spune cu siguranță e cș am suferit neincetat din cauza presiunii exercitate din afară pe JYJ și nu vom face nici un compromis din cauza acestor asurpriri din partea marilor companii de distribuție. Vom face o plângere la Camera de Comerț si Comisia pentru Anti-Corupție si Drepturi Civile împotriva Loen care a abuzat de puterea care o dețin ca și companie de distribuție pentru a anula o înțelegere dintre două companii și vom face tot ce putem pentru a ne relua drepturile.”

Se spune ca cei de la Loen vor ține o șendinta de urgență pentru a discuta lucrurile si a face la rândul lor o declarație.

Urmează:Loen afirmă ”afirmația conform căreia noi am fi anulat promovarea Kim Junsu este falsă,suntem încă în discuție cu C-JES.

Un gând despre „Dispută între C-Jes și Loen

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s