Loen afirmă…..

JYJ-Junsu-Xia_1373349012_af_org

Loen Entertainment a emis o declarație oficială in privința “controversei tiranice si nelegale” , acuza adusă de catre C-Jes Entertainment.

Un reprezentant al Loen Entertainment a afirmat în interviul acordat telefonic pentru site-ul Newsen că “în privința showcase-ului lui JunsuC-Jes si Loen nu au terminat și completat, încă, un contract. Această problemă a apărut în ultimele faze ale discuțiilor purtate de catre cele doua părți.”

Loen Entertainment a continuat “multe afirmații, condiții și cereri au fost prezentate de ambele părți in timpul discuției purtate pentru contract. C-Jes a publicat scrisoarea lor argumentative in mijlocul unei astfel de discuții, iar afirmația conform căreia Loen a anunțat în mod unilateral C-Jes despre anularea strategiilor de marketing/promovare, este complet falsa. O decizie finala asupra contractului nici macar nu s-a luat încă.”

Loen a continuat “Loen si C-Jes vor semna un contract de distribuție. Daca am fi anulat cu adevarat promovarea precum declara C-Jes, informațiile privind showcase-ul lui Junsu si orice eveniment asociat acestuia ar fi fost scoase de pe pagina MelOn, dar după cum pot vedea si internauții, pagina este încă deschisă si operațională. Lista cu persoanele ce sunt alese să asiste la showcase va fi publicată Joi (11 iulie), așa cum a fost planificat.”

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s