Top 20 MV-uri preferate – Lore

Image

M-am gândit să fac un top 20 cu MV-urile mele preferate care au apărut in prima jumătate a anului 2013.

Este un top făcut de mine, celor care nu le place top-ul, rog să nu lase comentarii jignitoare sau ştiu eu.

Enjoy!

Pe locul 20 se află melodia I still love you de la Pure. Am pus acest MV deoarece melodia se potriveşte cu MV-ul, pentru că melodia e destul de lentă dar are unele beat-uri mai puternice.

Locul 19  este ocupat de melodia Pain the love of heart de la trupa Speed. Îmi place acest MV deoarece, în ciuda titlului melodiei, sunt multe elemente dinamice, cum ar fi coregrafia. Coregrafia este frumoasă şi mişcările sunt curate.

Pe locul 18 se află melodia Highway de la trupa Mr.Mr. MV-ul este frumos, chiar dacă unele momente din MV sunt mai triste. Coregrafia are şi ea un rol important.

Locul 17  este ocupat de melodia Comeback de la AA. Îmi place acest MV deoarece membrii au o costumaţie frumoasă şi au culori de păr diferite, mai ales Aoora care e curcubeu.

Pe locul 16 se află melodia No more dream de la BTS. Melodia are un mesaj foarte realist, MV-ul este dinamic şi puternic, chiar se potriveşte cu melodia.

Locul 15 este ocupat de melodia Hyde de la VIXX. Chiar dacă mulţi consideră întunecat şi poate chiar dezgustător MV-ul din cauza apariţiei unor, hmm, animale, mai puţin frumoase, dar nu asta contează. MV-ul este OK, coregrafia este mindblowinglyawesome, şi se potriveşte cu MV-ul. Plus costumaţia şi coafurile membrilor.

Locul 14 este ocupat de melodia Waiting for you de la Mr.Mr. MV-ul este frumos, coregrafia este şi ea OK. Membrii au coafuri şi culori de păr colorate, cel puţin unul dintre membrii.

Pelocul 13 se află melodia I yah de la Boyfriend. MV-ul se potriveşte mănuşă cu melodia. Coregrafia este puternică, cu mişcări destul de grele.

Locul 12 este ocpuat de melodia Hello de la NU’EST. MV-ul este luminos datorită zăpezii şi a fulgilor de nea. Ţinuta membrilor şi coregrafia sunt ok.

Pe locul 11 se află melodia Nod along de la M.I.B. MV-ul este OK şi se potriveşte cu melodia.

Locul 10 este coupat de melodia I wanna love de la Teen Top. MV-ul este chiar bine realizat, plus mişcările de b-boy ale lui L.Joe, au completat MV-ul.

Pe locul 9 se află melodia Should have treated you better de la subunit-ul uBEAT. MV-ul chiar este frumos, chiar dacă nu au nu ştiu ce coregrafie. Vocile şi look-ul lor completează MV-ul.

Locul 8 este coupat de melodia Rockstar de la ICON. MV-ul este colorat şi haios. Arată bine chiar dacă nu are nu ştiu ce coregrafie.

Pe locul 7 se află Smoky Girl de la MBLAQ. Chiar dacă o parte din MV este alb negru şi o parte este colorată, asta dă un farmec MV-ului, plus coregrafia este frumoasă.

Locul 6 este ocupat de melodia Special Girl de la Infinite H. MV-ul este foarte colorat şi coregrafia e faină.

 Pe locul 5 se află melodia Trap de la Henry. MV-ul în sine este frumos şi bine realizat, şi coregrafia joacă un rol important.

Locul 4 este ocupat de melodia Wolf de la Exo. Coregrafia e superbă şi efectele speciale au completat MV-ul.

Pe locul 3 se află melodia Rain sound de la B.A.P. MV-ul este colorat şi e OK.

Locul 2 este ocupat de melodia 11am de la Xiah Junsu. Chiar dacă MV-ul este foarte simplu şi nu are coregrafie, este frumos şi lumonis, ceea ce-ţi dă o stare de linişte. MV-ul chiar se potriveşte cu melodie, chiar foarte bine.

Locul 1 este coupat de melodia Mine de la Kim Jae Joong. MV-ul este întunecat, are multe semnificaţii şi simboluri. Descrie perfect melodia şi ce sugerează aceasta.

27 de gânduri despre „Top 20 MV-uri preferate – Lore

 1. Dayumi

  Imi place mult top-ul tau.Ai gusturi bune.In general toate mv-urile sunt foarte bune.Toate sunt frumoase si speciale in felul lor ^^ .Eu nu as putea face un top 20 nici macar top 30 la cate comeback-uri au fost.Cred ca ti-a fost greu sa alegi.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Crissa

  Deci sa vedem ce aleg eu din tot ce e mai sus: MR.MR (doar Higway), Bangtan Biys, VIXX (cine zie ca-i dezgustator atunci sa se uite la ponei roz), Boyfriend, M.I.B, INFINITE H, Henry, EXO si B.A.P
  Imi plac la nebunie melodiile si videoclipurile enumerate mai sus. Restul ei bine….
  PURE – interesant dar nu sunt mare fan
  AA – Pur si simplu nu e genul meu
  Waiting for you (MR.MR) – nu e genul meu
  NU’EST – prea multe patrate si triunghiuri si…se putea mai bine
  Teen Top -Imi place mai mult Miss Right
  uBeat – Prea lenta
  Iconize – Suna asa si asa dar nu mi-a aras atentia
  Junsu – O fi el membrul meu preferat si vocea e superba, dar acolo am impresia ca plange….sorry
  Jaejoong – videoclipul imi place melodia nu.

  Si am si eu o intrebare: Te-ai supara daca m-as inspira si m-as face propriul top (desi nuj daca il voi face) 🙂

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Top 20 MV-uri preferate – Crissa | K-Pop Romania

 4. Pingback: Top 20 MV-uri preferate (partea a 2a) – Lore | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s