Veşti noi despre Se7en, Sangchu şi Leeteuk+ Heechul le face o surpriză fanilor lui

După cum ştiţi „soldaţii-celebrităţi”, au fost desfiinţaţi, unii dintre ei trebuind săsăvârşească o sentinţă, deoarece nu au avut un comportament chibzuit, alţii fiind trasferaţi la alte unităţi, ca şi soldaţi normali.

Nouă soldaţi au fost deja transferaţi: Leeteuk şi Kim Moo Yeol se află acum în Unitatea 12, Lee Hyuk Gi în Unitatea 21, Kim Min Soo în 27, Kim Ho Young în Unitatea 2, Lee Seok Hoon în Unitatea 7, Ryu Sang Wook în 6, Lee Ji Hoon în Unitatea 5 şi Choi Jae Hwan la Unitatea semnalului cu pavilioane.

Sangchu, Se7en şi Lee Joon Hyuk se află momentan în arest militar, dar vor fi transferaţi pe 9. Se7en va fi transferat în Unitatea 8, Sangchu în 15, iar Lee Joon Hyuk în Unitatea 3. Toţi soldaţii vor fii acum pe post de puşcaşi.

Şi acum să vorbim despre surpriza lui Heechul…

Heechul nu va mai fii eliberat pe 31 august, ci pe 30! Această decizie s-a luat, din cauză că 31 pică într-o sâmbătă.

Heechul s-a înrolat pe 1 septembrie 2011, în serviciul public, din cauza problemelor de sănătate. Chiar dacă la vremea aceea s-au strâns peste 400 de fani, acum Heechul vrea un eveniment privat, la care să nu participe fanii, deoarece armata este o obligaţie pe care fiecare bărbat coreean trebuie să o îndeplinească şi el nu este cu nimic mai special decât ei, deci nu îi trebuie o întâmpinare mare şi gălăgioasă.

Sper ca fanii să îl înţeleagă! Voi ce părere aveţi? 😉

11 gânduri despre „Veşti noi despre Se7en, Sangchu şi Leeteuk+ Heechul le face o surpriză fanilor lui

       1. Crissa

        :)) Bei el e ateu el nu stie:))) Place Bannerul?:D Mi-a luat ceva sa gasesc o poza buna. Bine am facut-o eu mare si am pus capetele lor in linie ca sti ca erau suprapuse:))

        Apreciază

 1. Andreea

  ieeeei Heenim se intoarce mai repede. eu una cel putin nu i-as mai spune Lady Hee Hee (chiar daca e dragut) pentru ca o Lady nu face armata. el e barbat in toata firea! Felicitari lui 😀

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s