J.Tune, Starship şi WM Entertainment se aliază cu Woolim Label?

După ce în presă a apărut ştirea că Woolim Entertainment şi SM C&C vor colabora, lumea a luat foc.

Preşedintele SM C&C a făcut acest lucru creeând Woolim Label, ca agenţia să fie la fel de mare precum agenţii internaţionale ca Universal Music, Sony Music şi aşa mai departe.

Pentru ca acest lucru să se întâmple două agenţii contopite nu este de ajuns, iar SM are nevoie să i-a sub aripa ei şi alte agenţii din Coreea.

De curând s-a declarat „Cu Woolim ca şi început, sunt zvonuri că şi alte agenţii se vor alătura celor din SM. Sunt câteva care deja au discutat subiectul. Chiar dacă unele agenţii riscă să meargă în afară pe piaţa de marketing, este greu pentru ele să îi prindă pe cei din SM, din urmă, care au deja o istorie lungă. Făcând muzică bună şi producând cântăreţi este un lucru separat de marketing. Dacă ei sunt capabili să distribuie aceste responsabilităţi pentru a administra agenţia, atunci acesta este un lucru în care fiecare câştigă.”

Citind asta un reprezentatn SM C&C nu a negat dar nici nu a dat prea multe detalii ci doar a spus „Am început deja afacerile în agenţie. Vom aduna mai multe agenţii pentru a ni-se alătura. Este posibilitatea să fie diverse companii. Prin acest proiect vom vedea efectul stimulării creşterii între SM şi alte agenţii.”

Se pare că unele din aceste agenţi ar putea fi Starship Entertainemnt (SISTAR, Boyfriend), J.Tune Camp (MBLAQ, TWO X) şi WM Entertainment (B1A4).

Un reprezentant de la una din acesta a genţii a declarat „Este adevărat că am discutat cu SM înainte, dar nimic nu a fost decis.”

Ce părere aveţi despre asta? Să văd acum cearta…

7 gânduri despre „J.Tune, Starship şi WM Entertainment se aliază cu Woolim Label?

 1. pahomighita

  Eu cred ca toti au de castigat.
  SM castiga mai multi bani, devine una dintre cele mai mari agenti din Asia si devine mai cunoscuta in lume.
  Trupele de la agentiile de mai sus devin mai celebre in intreaga lume.
  Iar Woolim scapa de datorii.
  Nu cred ca SM sa va inplica in una dintre trupe, eu unul cred ca agentiile se vor ocupa in continuare in creare pieselor si a mv-urilor, SM va sponsoriza crearea mv-urilor.
  Sunt de acord cu unirea lor.

  Apreciază

  Răspunde
 2. rainbowseverywhere

  Eu deja am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea… Cu un singur lucru nu sunt de acord: trupele ar putea deveni mai populare in Coreea, nu international. Din cate am vazut, treaba asta cu agentia de unde provin artistii merge numai prin K-pop. Singurul lucru care le-ar aduce mai multe faima internationala ar fi muzica/ stilul care sper ca nu se vor schimba odata cu parteneriatul acesta.
  Asta e doar parerea mea, dar overall ideea e buna (:

  Apreciază

  Răspunde
 3. Chunji

  „Se pare că unele din aceste agenţi ar putea fi Starship Entertainemnt (SISTAR, Boyfriend), J.Tune Camp (MBLAQ, TWO X) şi WM Entertainment (B1A4).” urasc sm -.- . *calm chunji calm*

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s