K-Idols: INFINITE

INFINITE's 'Destiny' Music Video: Watch the EDM-Influenced Single's Blockbuster Visual

INFINITE este un grup de 7 membrii de la agenţia Coreeană Woolim Entertainment. Grupul e format din  Sunggyu, Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol, L şi Sungjong.

2010: ‘Prima Invazie’

În 2010, INFINITE au apărut pentru prima dată în reality show-ul ‘You Are My Oppa‘, unde au introdus grupul înainte de a-şi face debutul pe 9 iunie. Ei ai cântat melodiile de pe primul EP ‘First Invasion‘ care conţine cântecele „Come Back Again” şi „She’s Back„.

She’s Back

2011: ‘Evolution’, ‘Over the Top’ şi Debutul Japonez

Pe 7 ianuarie 2011, trupa a lansat melodia „Before The Down (BTD)” de pe cel de-al EP ‘Evolution‘. Promoţiile melodiei s-au terminat pe 17 februarie la Inkigayo unde au cântat remixul melodiei. ianuarie 2011, trupa a lansat melodia „Before The Down (BTD)” de pe cel de-al EP ‘Evolution‘.

Primul album ‘Over The Top‘ a fost lansat pe 21 iulie 2011, împreună cu videoclipul pentru melodia de titlu „Be Mine„. Aceştia au primit primul lor loc 1 la un show muzical, pe 1 seprembrie la M! Countdown. Ei au primit o „coroană dublă”, pentru că au câştigat de două ori la rând cu aceeaşi melodie la M! Countdown.

INFINITE au relansat o versiune reîmpachetată a albumului ‘Over The Top’ cu titlul ‘Paradise‘. Albumul a fost lansat în septmbrie 2011, împreună cu videoclipul pentru melodia cu acelaşi nume. După ce şi-au făcut comeback-ul în octombrie la Inkigayo, pe 13 octombrie au câştigat al doilea trofeu la M! Countdown pentru „Paradise„.

Aceştia au debutat oficial în Japonia cu primul lor single „To-Ra-Wa” pe 26 Ianuarie 2011. Imediat după lansare, albumul lor ‘Evolution’ a ajuns pe locul 3 în topul vânzărilor din Coreea. Cântecul a ajuns pe locul 1 în topul zilnic al ringtoneurilor, pe un site Japonez. Aceştia au lansat în Japonia diverse melodii incluzând „She’s Back„, „BTD (Before The Down)” şi „Nothing’s Over” înainte să debuteze oficial în Japonia.

To-Ra-Wa

Ei şi-au făcut debutul oficial cu versiunea Japoneză a melodiei „BTD”. Singlelul a fost lansat în noiembrie 2011, în 3 versiuni.

În decembrie 2011, ei au lansat cântecul digital de Crăciun „White Confession (Lately)„.

2012: Turneuri, promoţii individuale şi ‘Infinitize’

Primul concert al trupei a avut loc pe 11 şi 12 Februarie în Seoul, în faţa a aproximativ 8000 de fanii din toată lumea. Biletele pentru concertul ce a fost denumit „Second Invasion” au fost vândute în primele 10 minute de la lansarea lor online în  decembrie anul precedent.

Ca activităţi solo, Dongwoo a apărut în videoclipul melodiei „She’s a Flirt” a lui Baby Soul în ianuarie.

L a apărut în drama ‘Shut Up Flower Boy Band‘ care a început să fie difuzată la sfârşitul lunii ianuarie.

Trupa a încheiat un parteneriat cu YouTube pentru a putea transite părţi live de concerte în toată lumea. INFINITE astfel a fost primul grup kpop care a făcut un concert livestream prin intermediul YouTube.

Be Mine” a fost cel de-al doilea single Japonez şi a fost vândut începând cu 18 aprilie în patru versiuni. Versiunea japoneză a melodiei „Julia” a ajuns pe locul 2 în topul zilnic Oricon şi în topurile săptămânale. Valoarea totală a vânzărilor albumului s-au raportat a fi în jur de 54,218 de copii.

Grupul şi-a făcut revenirea cu cel de-al treilea mini-album ‘INFINITZE‘ şi cu melodia „The Chaser„, dar înainte de lansarea oficială au pre-lansat melodia „Only Tears„.

Infinite au fost recompensaţi cu „Triple Crown” pentru că au câştigat locul 1 într-o săptămână la toate programele muzicale. În iunie aceştia au câştigat „Triple crown” la M! Countdown pentru „The Chaser” care a stat în topul clasamentului pentru trei săptămâni consecutive.

Hoya a fost primit în serialul ‘Replay 1997‘, serial care a început să fie diguzat pe 24 iulie.

Woohyun a apărut în ‘The Thousandth Man‘ care şi-a început difuzarea pe 17 august.

L a mai apărut de asemenea în ‘What is Mom‘, începând cu data de 8 octombrie.

Infinite au mai cântat şi OST-ul dramei ‘Fantasy‘.

Sunggyu a debutat ca artist solo. A pre-lansat „Shine” în noiembrie, apoi a lansat albumul întreg ‘Another Me‘, pe 19 noiembrie. În videoclipul pentru „60 sec” a apărut şi colegul acestiua, L. Albumul a stat în vârful clasamentului Hanteo şi până în iunie 2013 au fost vândute 78,199 de copii, după spusele Gaon.

2013: INFINITE-H, ‘New Challenge”, „Koi ni Ochiru Toki”, „Destiny”, „Request” şi Primul Truneu Mondial

Începutul de 2013 a anunţat un debut al unui sub-grup infinite ce avea să se numească INFINITE-H, şi care avea să fie format din Dongwoo şi Hoya. Grupul avea să se axeze pe muzica hip-hop, de aici vening „H”-ul din numele grupului.

Astfel pe 10 ianuarie ei lansează mini-albumul ‘Fly High‘, şi au promovat melodia „Special Girl„.

Pe 21 martie, întregul grup revin cu cel de-al patruliea mini-album intitulat ‘New Challenge‘ şi după care au promovat „Man In Love” care a câştigat locul 1 la şapte programe muzicale, cât timp a fost promovat.

Grupul a lansat albumul de debut Japonez ‘Koi ni Ochiru Toki‘ în iulie. Acesta a ajuns pe locul 1 în topul Oricon pentru albume în săptămânile 3-9 din iunie, cu 69,674 de copii cândute.

Pe 16 iulie, ei au lansat al doilea album single ‘Destiny‘, iar videoclipul a fost filmat în locul în care s-a filmat filmul ‘Transformers’, Infinite devenind astfel primul grup care au reuşit acest lucru.

Pe 9 august ei au pornit în primul Turneu Mondial numit ‘The Great Step‘, începând din Seoul. Turneul a conţinut 31 de show-uri în Asia, America de Nord, America de Sud şi Europa.

Pe 26 seprembrie, ei al lansat un non-album ‘Galaxy Song‘ şi ‘Request‘ pentru compania de telefoane Samsung.

Membrii:

(Click pe numele lor pentru a ajunge la Funny Stuff despre fiecare membru)

Sunggyu

Dongwoo

Woohyun

Hoya

Sungyeol

L

Sungjong

Funny Stuff cu trupa puteţi găsi aici.

3 gânduri despre „K-Idols: INFINITE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s