Loen Entartainment pe cale să cumpere Starship Entartainment

Agenţia Loen Entartaiment se mişcă înainte cu achiziţia agenţiei Starship Entartainment.

Potrivit investiţiilor bancare şi industria de entertainment pe data de 22 noiembrie, cel mai mare acţionar al Starship Entartainment, Kim Si Dae şi directorul Seo Hyun Joo sunt ma mijlocul încheieri negocierilor. Ambele părţi nu au nu au mari mari aşteptări de la contracte şi vor intra într-un contract formal pentru următoarele luni. 

Cei doi posedă cea mai mare putere în egenţie. Ei discută acum ca suma vânzării să fie undeva în jurul a 14 miliarde won (13 milioane de dolari), pentru drepturile management şi altele. 

Un reprezentant al unei compani a comentat „Starship Entertainment este una din companiile naţionale cu cel mai mare profit…Loen Entarteinment, care are un plan de a lua companii mai mici sau medii, acum negociază cu Starship. Se pare că valul de a avea o companie mare care va cumpăra o altă companie mai mică va continua pentru o vreme.”

Starship este faimoasă pentru cântăreţi precum SISTAR, Boyfriend şi K.Will iar Loen pentru IU, Zia, FIESTAR, Sunny Hill şi mulţi alţii.

Eu una nu a înţeles exact care e faza dar cred că merge undeva pe principiul pe care merg şi Woolim şi SM, doar că aici nu e parteneriat ci pur şi simplu Loen cumpără Starship…

3 gânduri despre „Loen Entartainment pe cale să cumpere Starship Entartainment

  1. DGhitza

    cred ca era mai bun un parteneriat…sper ca LOEN sa nu intervin in activitatile trupelor de la StarShip, daca LOEN cupara StarShip, inseamna ca ii va apartine si poate sa faca ce vrea cu trupele, dar poate va exista ceva in contract care ii va interzice lui LOEN acest lucru…eu as mai vrea sa vad parteneriate intre agentile mari si cele mici, probabil multi sunt impotriva acestui lucru, dar ar fi in avantajul trupelor de la agentiile mai mici

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Review Of The Week | K-Pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s