Review Of The Week

Am ajuns la Review Of The Week (10)! Hai să vedem ce s-a mai întâmplat pe blog după ultimul Review .

1. Trouble Maker au anunțat acum ceva timp că vor avea și o versiune 19+ pentru noul lor album, dar pentru început au lansat un nou set de fotografii.

2.  In această săptămână, ca şi în ultimele de fel, au apărut multe melodii. Teasere, MV-uri, clipuri, OST-uri şi tot ce vreţi găsiți aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici .

3. De asemena, idolii noştri au fost ocupaţi pozând pentru diferite reviste. Puteţi vedea pictorialele aici, aici, aici şi aici .

4. După ce am căutat autori, i-am supus la câteva probe, unii dintre ei au ajuns până în ‘finală‘ :)) , devenind astfel membrii ai familiei noastre. Urați-le bine venit fetelor:  SooRa, leeseoyoungbiancalessandra şi ailee95. (dacă daţi click pe numele lor o să ajungeţi la primele articole postate de acestea)

5. Incape G-Dragon într-o cutie? Se pare că GD a facut o surpriză fanelor arătându-le că acestea îl pot lua şi la pachet :))) .

6. Rainbow au sărbătorit recent cea de-a patra aniversare de la debutul lor din 2009 cu ‘Gossip Girl’ .

7. JJ Project aproape că nu au făcut nimic de la debutul cu Bouce. Ce se aude totuşi de duo-ul de la JYP Entartainment? Eu una sper să revină repede .

8. Fanii sasaeng (persoane fără viață) sunt peste tot şi din păcate nu l-au ocolit nici pe Zico, care s-a enervat şi a scris câteva cuvinte despre aşa numiţii “fani”.

9. Voi ştiaţi că Hong Gi are iubită? Nici eu. Dar recent acesta a spus din greşeală că are pe cineva. Acum se pare că Hong Gi s-a despărţit de ea de curând. Ce răsturnare de situaţie !

10. In urmă cu o lună Ailee se afla cu un pas în urmă la ‘Best Female Artist’ şi ‘Best Vocal Performance’, însă acum a reuşit să ajungă pe primul loc. Felicitări! 😀 .

11. După ce a fost acuzat de plagiat pentru piesa “I Got C”, producătorul Primary a fost prins într-o altă controversă, de data aceasta, cu piesa “Magic Glass”. Ma gândesc oare când o să terminăm cu ştirile de acest gen ..

12. Cuvintele sunt de prisos: Videoclipuri sexy (2) .

13. Apariţia lui Paris Hilton la MAMA 2013 a fost confirmată de CJ E&M…. 😀 .

14. Cu ce actriță o aseamănă IU pe Suzy? Veți afla doar dacă intrați aici .

15. V-a fost dor de SECRET? Ei bine, fetele au  ştiut asta şi de aceea se pregătesc de comeback . Se pare că vor reveni în luna decembrie, yey 😀 .

16. SEXO, pardon, EXO și Yoon So Hee vor colabora într-o altă poveste legată de școală pentru’2013 MAMA’ . Eu mă gândesc oare când o să mai scoată o melodie nouă? Sper că în curând pentru că am aşteptat destul :))) .

17. Am revenit la articolele ‘sexy’, de data aceasta protagonista este CL, care a fost văzută într-o scenă nud pentru viitorul videoclip! Sunt fată și am zis ‘wow’ nu vreau să știu reacția băieților.

18. Comediantul Jeon Young Joong ( 28 ) a murit într-un accident de motocicletă. Inimile noastre sunt alături de Jeon Young Joong și cei dragi. Sperăm să se odihnească în pace și ne pare rău ca încă un artist s-a stins .

19. România a luat parte la festivalul K-Pop World 2013 care a avut finala de curând. Uite că uneori sunt mândră de românii noștri. Bravo fetelor, sunteți un model pentru noi ! ^^ .

20. Avem vești noi despre Seventeen. Tot ce trebuie să faceți este să dați un click aici și să citiți.

21.  Ne  întoarcem la.. da, ați ghicit, G-Dragon, care are planuri mărețe alături de cântărețul american, Justin Bieber. Mai bine nu îmi spun părerea personală.. cam ce vedeți la comentarii cred și eu 😀 .

22. Rămânem la Big Bang,  însă am terminat cu GD :)), ne îndreptăm către Seungri și Taeyang care se plictisesc în timp ce așteaptă să se întâlnească cu fanii lor .

23. TVXQ şi-au ţinut promisiunea faţă de fani şi vor lansa un album pentru cea de-a 10 aniversare. Yey din nou ^^ .

24. Agenţia Loen Entertainment se mişcă înainte cu achiziţia agenţiei Starship Entertainment. Potrivit investiţiilor bancare şi industria de entertainment pe data de 22 noiembrie, cel mai mare acţionar al Starship Entertainment, Kim Si Dae şi directorul Seo Hyun Joo sunt în mijlocul încheieri negocierilor. – click

25. Din păcate, vă dau o veste proastă, D.O. din EXO și-a accidentat glezna în timpul performării la ’2013 MAMA’. Sperăm ca D.O. să aibă parte de o recuperare rapidă și sigură! Lista cu câştigătorii Mnet Asia Music Awards 2013 a apărut online, vedeti aici .

Nu uitaţi să treceţi pe la LyricZ&Factz care a fost actualizată şi pe la celalalte pagini aflate în bara aceea micuţă. Autorii noştrii sunt harnici şi vă aduc mereu câte ceva nou. Vă mulțumim că sunteți mereu alături de noi şi urmăriți acest blog iar până data viitoare – bye! ^^

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s