Top 20 MV-uri preferate (2) – Crissa

Mergând pe varianta lui Lore, am să fac şi eu partea a2a a videoclipurilor mele preferate din ce-a de-a doua parte a anului.

Prima parte o găsiţi aici. (deşi sincer aş face câteva modificări primei părţi)

20. F(X) – Rum Pum Pum

Îmi place cum îi stă Lunei Brunetă. Bine îmi plac luminile alea…şi n-am crezut că o să zic asta vreodată la un videoclip SM.

19. Hyorin – Lonely

O iubesc pe fata asta, iar videoclipul acompaniat cu vocea ei îţi dau un sentiment de linişte.

18. KARA – Demage Lady

Probabil ultimul videoclip în care KARA vor mai apărea în formula asta….

17. Untouchable – Vain

Hmm îmi place vocea tipului în refren iar videoclipul e drăgiţ, cu toate că sper că la 0:29 tatuajul cu „I Lobe my family” nu e permanent….cel ce a tatuat bănuiesc că vorbea engrish-ul lui Mir.

16. NU’EST – Sleep Talking

După ce au lansat Action, NU’EST nu m-au mai impresionat aşa mult. Videocipul e amuzant şi e distractiv, plus că vocile lui JR şi Aron sunt sexyyyy.

15. Block B – Very Good

Deşi urăsc măştile alea, îmi place partea cu câinele. Şi oricum îmi place videoclipul, nebun şi agitat în still Block B.

14. EXO – Growl

Şi eu m-am surprins punând EXO pe listă, având în vedere că nu m-au impresionat cine-ştie ce anul ăsta. Indiferent câte premii au câştigat pt mine Wolf e cauză pierdută în materie de înţeles al versurilor. Growl….e mai ok, îmi place coregrafia şi cum sună dar atât. Şi îmi mai place că e filmat în continuu. Sincer e pe listă mai mult ca să fie.

13. VIXX – Voodoo Dool

Nu sunt fan filme de groază, dar nici nu mi-se întoarce stomacul pe dos când văd astfel de chestii (la tv că în realitate da). Îmi place că au potrivit într-un fel versurile cu videoclipul.

12. Kim Hyun Joong ft Jay Park – Unbreakable

Nu sunt fan KHJ, dar videoclipul şi melodia mi-au plăcut şi Jay dă şi el un iz melodiei.

11. Taeyang – Ringa Linga

Nu m-a impresionat cine-ştie ce videoclipu, dar îmi place coregrafia.

1o. Trowblemaker – Now

Nu am crezut că îmi va plăcea Trowblemaker vreodată, dar cu melodia asta şi cu videoclipuri, Hyuna mi-a intrat în graţii puţintel mai mult.

9. Seungri – Gotta Talk To You

După teaserul ăla mă aşteptam la ceva şi mai şi, dar e bine şi aşa. Puţin cam creepy faptul că el o tot urmăreşte pe tipă..dar ok…

8. G-Dragon – Cout D’etat

„Feşhăn” cu still, puţin creepy, still GD ce naiba.

7. Bangtyn Boys – N.O

Dacă e să o luăm pe grupuri preferate pe litere, la B, BTS s-ar clasa undeva în top 5. Îmi place că vorbesc în acest cântec şi arată, despre societate, lucru pe care nu îl fac mulţi. Prefer să mi-se cânte despre asta şi despre iubirea pierdută, decât despre brânză şi alune.

6. Tasty – Day N Night

Cred că 3 zile am fredonat melodia asta într-una….Alţi care îşi i-au o mamă de bătaie pentru o fată…..of doamne aş spune ceva dar e un videoclip.

5. B.A.P – BadMan

Se putea să lipsească BadMan din top? Faptul că videoclipul e realizat în Detroit (loc unde crimele sunt la ordinea zilei)  mă face să îmi placă şi ma mult. Plus că modul în care e filmat, ideea videoclipului şi locul aduc şi mai mult cu versurile melodiei.

4. Teen Top – Rocking

Chananaieeea Chananaieaaa cum să nu-mi placă când aud numele biasului meu în melodie? Glumesc, cum poate să nu îţi placccăă? Îmi place la nebunie coregrafia melodiei şi videoclipul colorat.

3. Ailee  – U&I

Voce puternică, corp frumos neanorexic, dans super, videoclip la fel, e Ailee şi o iubesc.

2. Block B – Be The Light

Awwww dccc? Ce a făcut U-Kwon de a luat o aşa mamă de bătaie? Ce? Şi în Nillilli Mambo şi aici. Şi aia stă şi dansează pe acolo mâncând acadele…a naibi ea…

1. B.A.P – One Shot versiunea japoneză

Să nu aud, că e Japoneză, că e nu ştiu cum sau nu ştiu cum. E videoclip? Da. A fost lansat? Da. E atunci e pe listă.

B.A.P în lanţuri? Versiunea asta nu e versiunea japoneză, e versiunea sexy a originalului. Aşa că asta e pe locul 1 în topul meu.

4 gânduri despre „Top 20 MV-uri preferate (2) – Crissa

  1. ilovekpopwithallmyheart

    Sincera sa fiu,mi se par mai bune versurile de la Growl decat cele de la N.O..Melodia e interesanta,dar versurile de rebeli,indemnand adolescentii la rebelitate,la a fugi de la scoala ca sa-si urmeze visurile de a-si pierde viata si banii prin cluburi nu mi se par ideale.Parerea mea,nu mi-o luati in nume de rau.Dar nu cred ca datorita faptului ca ai note de 9 la scoala nu te mai poti distra.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s