Lupte aprige pentru medalii şi ultimii câştigători la ‘Idol Star Athletic Championship’ – Partea II-a

Who Is the MVP of the 8th Idol Star Athletic Championships? Results from Day 2

După un scurt rezumat al primei zile de la ‘Idol Star Athletic Championship’, revin cu competiţiile şi câştigătorii acestora din ziua a doua!

Ziua a început cu competiţia bărbaţilor la tirul cu arcul. Favoriţii au fost CNU din B1A4 şi Thunder din MBLAQ, fiind şi cei ajunşi în finală. CNU a fost cel care a câştigat anul trecut medalia de aur, iar Thunder o câştigase pe cea de argint de trei ani încoace. În lupta pentru medalia de aur, CNU nu ţintise prea bine, nimerind 6 puncte şi pierzând în faţa lui Thunder, care era atât de concentrat. La sfârşit, CNU acumulase 41 de puncte, iar Thunder 46 de puncte, câştigând şi întrerupând şirul de medalii de argint cu una de aur.

Medalia de bronz, decisă printr-o singură lovitură,  a fost câştigată de Hyeong Gon din A-JAX ce a ţintit un perfect 10, bătându-l pe Dae Hun din B.A.P ce ţintise în 7.

A urmat sprintul de 60m la bărbaţi şi la femei. Finaliştii au fost Baro din B1A4, Minhyuk din BTOB, Chang Bum din 100% şi Sang Hoon din 100%. Favoritul a fost Minhyuk din BTOB, deţinând recordul de 6.49 secunde, iar acesta nu a dezamăgit. A câştigat medalia de aur, plus la asta, şi-a bătut propriul record, fugind 6.40 secunde.

Finaliştii la proba femeilor au fost Ga Eun din Dal Shabet, Yoon Bo Mi din A Pink, Jisoo din Tahiti şi Sujin din Wassup. Ga Eun a câştigat o altă medalie, fugind 7.68 secunde şi având în total deja patru medalii de aur.

Următoarea competiţie a fost cea de curling. Aici, fetele de la Girl’s Day le-au câştigat pe cele de la Dal Shabet cu scorul de 2:0 şi au concurat contra LGP pentru medalia de aur. Cu toate astea, la finalul zilei, LGP au câştigat medalia de aur cu trei puncte.

După cum am menţionat în postul anterior, în a doua zi trebuiau să aibă loc meciurile finale la fotbal în sală. Pentru medalia de bronz au ‘luptat’ echipele A şi C. Din Echipa C au marcat Ravi din VIXX, Hyo Joon din A-JAX, Kim Dong Joon din ZE:A, Su Woong din Boys Republic şi 5Zic din M.I.B. Din Echipa A au marcat Minho din SHINee, Hoya din Infinite, Luhan din EXO, Soryong din Tasty şi Xiumin din EXO. Cu scorul final de 3:1, bronzul a fost luat de Echipa C.

Imediat după, a urmat aşteptatul meci pentru medalia de aur dintre Echipa D şi B. În Echipa B erau B2ST,  BTOB, B.A.P şi C-CLOWN, iar în Echipa D erau Teen Top, B1A4, 2AM şi Goo Ja Myung.

La sfârşitul primei jumătăţi, Echipa D era în faţă cu un punct, după ce Goo Ja Myung a marcat în ultimele 10 secunde şi a revenit imediat în a doua jumătate, după ce Sam Carter a marcat un gol doar după 14 secunde. Yoseob a marcase apoi pentru Echipa B, diferenţa acum fiind de doar un punct. Iar de aici, jocul practic a fost dominat de Echipa B. Yoseob a recuperat o minge blocată şi a marcat din nou, Echipa B acumulând deja 3 puncte în mai puţin de 6 minute. Jocul s-a încheiat cu victoria Echipei B cu scorul de 3:2.

A urmat apoi pista la bărbaţi şi femei, cât şi cei 400m mixt.

La femei, în schimbul pentru cursă intrau fetele din Secret, Rainbow, A Pink (câştigătoarele de anul trecut) şi After School/Hello Venus (Hello School). Fetele din Hello School au fost aproape de medalie, însă A Pink au luat din nou aurul, pentru al doilea an consecutiv.

La bărbaţi, echipele au fost VIXX, Infinite/Tasty,  B1A4 şi B.A.P. Echipa favorită era Infinite/Tasty, avându-i pe Woo Hyun şi Hoya. Când au fost întrebaţi care sunt cei mai periculoşi rivali, Hoya a răspuns „Nimeni„. A avut dreptate, pentru că au câştigat cu uşurinţă, distanţându-se de ceilalţi deja la jumătatea cursei.

Apoi au urmat cei 400m mixt. Câştigătorii au fost Ju Yeon din After School, Woo Hyun din Infinite, Ga Eun din Dal Shabet şi Hoya din Infinite. Cu cei doi din Infinite şi Ga Eun, ce au câştigat la individual diferite medalii, echipa a fost favorită şi nu a dezamăgit. Hoya a fost ancora pentru echipă, având un imens avantaj, încât, când a ajuns aproape de final, s-a întors cu spatele şi a trecut linia de sosire. 😀

La sfârşitul ceremoniei, Minhyuk a fost premiat cu premiul MVP, având cele mai multe medalii, 3 de aur şi una de argint. Când a venit să primească medaliile, s-a împiedicat şi a căzut pe piedestal, dar s-a ridicat şi drăguţ a spus că medaliile erau prea grele. Acceptând premiul, acesta i-a urat lui BTOB un an minunat cât şi idolilor şi fanilor ce au venit la jocuri.

Şi în sfârşit, echipa ce a câştigat a fost Echipa B: BEAST, BtoB, B.A.P, Roh Ji Hoon, MBLAQ, A-Pink, 4Minute, Secret, C-Clown, Girl’s Day şi AOA.

5 gânduri despre „Lupte aprige pentru medalii şi ultimii câştigători la ‘Idol Star Athletic Championship’ – Partea II-a

  1. alexa

    Bravo si felicitari tuturor, caci pe langa talentul extraordinar pe care-l au in arta, reusesc si performante in sport! Mii de multumiri pentru prezentarea ampla!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s