Zâmbeşte! Poate fi mai rău!

Nu, nu scriu în locul greşit şi o să vedeţi ce vreau să spun prin acest titlu.

Zâmbeşte, poate fi şi mai rău de atât. Spre exemplu atunci când eşti trist aminteşte-ţi că Daehyun a căzut în baie şi a început să ţipe după ajutor, dar ceilalţi nu au venit să îl ajute crezând că acesta cântă.

Când sunteţi trişti amintiţi-vă de giful de mai jos în care VIXX au două beţe îmfipte…(ştiţi povestea), vă fac cu mâna dar cu toate astea, acele „beţe” sunt foarte sexy.

Dacă ai crezut vreodată că nimic nu se va întâmpla şi că soarele nu va răsări pe strada ta, aminteşteţi faţa lui Zico când aceştia au câştigat primul lor premiu. Inimaginabil:

Dacă vreodată eşti pus să faci ceva ce nu îţi place şi crezi că totul e greu, aminteşte-ţi că „diva” de mai jos a intrat în nămol ca să câştige premiul mult visat: mâncare:

Dacă nu arăţi exact cum vor alţii, gândeşte-te că Ren a fost confundat de muuulte ori cu o fată, ba chiar a fost întrebat dacă e băiat.

Dacă te simţi că nu arăţi deloc bine şi crezi că eşti neatrăgător, doar aduţi aminte că ei sunt vizuali din Kpop:

Dacă tu crezi că nu şti engleză sau că lumea îţi spune că nu eşti bun la o limbă străină, aduţi aminte că Yesung a spus că Tokyo e în Yesung, iar Mir a spus că e „mult mult fericit”.

Dacă tu crezi că ai făcut ceea ce nu trebuie pentru cineva anume, aminteşte-ţi că „ăsta micu” din Boyfriend, a avut primul lui sărut, fix cu liderul grupului.

Dacă cineva îţi spune că nu ai viaţă socială, sau că eşti întrăgostit de cineva pe care niciodată nu ai să îl întâlneşti, aduţi aminte că Heechul s-a îndrăgostit de un personaj de desene animate.

Dacă cineva te prinde făcând un lucru stupid în public, ca de exemplu aranjarea hainelor, aduţi aminte că Himchan „şi-a aranjat cureaua” în faţa televiziuni naţionale:

Când spui o prostie, aminteşteţi că liderul EXO a oferit un discurs în 2014, la primirea unui premiu spunând „Sper să ne descurcăm la fel de bine şi în 2004”, în faţa a zeci de persoane.

Dacă lumea îţi spune că în cap ai numai tâmpeni sau că tu crezi în lucruri care nu există gândeşte-te că „micul dansator” Kai, chiar crede că el se poate teleporta.

Dacă lumea îţi spune că eşti mereu cu capul în nori şi că habar nu ai ce se întâmplă în jurul tăi, aduţi aminte că tipul de mai jos HABAR NU ARE CE SE ÎNTÂNMPLĂ ÎN JURUL LUI:

Când lumea îţi spune că versurile pe care le cânţi sunt aiurea sau că nu nici un sens, aminteşte-ţi că Onew are un cântec despre pâine.

Când lumea spune că ai o obsesie cu ceva anume gândeşte-te că Onew e nebun după pui iar Bom după porumb.

Dacă s-a întâmplat să faci ceva stânjenitor în faţa oamenilor aduţi aminte că Hyorin a declarat că ea e sinceră şi că spune orice. De exemplu: „Eu spun tot, dacă sunt cu fetele (restul membrelor) şi se întâmplă să trag un vânt spun tare ‘An tras un vânt’!”

Dacă te simţi ciudat când ai musafiri, aduţi aminte că datăl lui Kyuhyun a declarat „Când Kyunhyun avea în jur de 6 ani, de fiecare dată când aveam un vizitator, el îşi lua bâta de baseball şi cu grijă verifica identitatea persoanei înainte ca mama lui să deschidă uşa.”

image

Dacă cineva a pus pe net o poză în care arăţi…nu foarte bine, gânde-te că pe net umblă acest filmuleţ cu Baehyun jucându-se cu lumina.

Dacă crezi că nu şti să dansezi sau lumea îţi spune că habar nu ai să dansezi, aminteşte-ţi că Teen Top obişnuiesc să danseze şi aşa:

Deci indiferent cât de greu crezi că îţi este, gândeşte-te că poate fi şi mai rău, gândeşte-te că eşti un om şi că toţi facem greşeli, gândeşte-te că şi artişti sunt oameni şi că şi ei fac greşeli.

Când lumea îţi spune că nu eşti bun într-un grup, sau că nu faci nimic pentru acel grup, gândeşte-te că Himchan a vrut ca salutul B.A.P să fie „Noi suntem….Himchan şi restul!”

Nu îţi lăsa visele să se destrame din cauza altora şi nu renunţa „Do what you like, love what you do” („Fă ceea ce îţi place, iubeşte ceea ce faci”) clar?

13 gânduri despre „Zâmbeşte! Poate fi mai rău!

 1. anasabau

  Cand am vazut titlul ma gandeam ca nimic nu poate sa fie mai rau decat sesiunea mea, dupa ce am citit artcolul si am copios am ajuns la concluzia ca nu e chiar atat de rau, mai sunt doar 2 examene, un proiect de predat, un proiect de verificare, toate in doar 5 zile, deci peste 5 zile voi fi libera 😀
  Iti multumesc ca m-ai facut sa zambesc si sa fiu mai optimista ❤

  Apreciază

  Răspunde
 2. AyanneShi

  Atunci cand am citit titlul, ma asteptam sa aud o veste proasta. Idk why 😕 Darr, acest articol pot spune ca mi-a facut seara. Omgg, niciodata nu m-am gandit in sensul acesta cand dadeam de greu, dar acum datorita tie o voi face! Esti geniala! Ma simt mult mai bine acum cu ceea ce sunt^^ Multumesc. ❤

  Apreciază

  Răspunde
 3. SM Towner

  Foarte tare articolul…mi-a ridicat moralul…chiar si daca pe multe le stiam e bine sa iti mai amintesti de ele din cand in cand…
  Am si eu una chair daca nu e kpop….daca crezi ca tu ai multe probleme gandeste-te ca pe undeva e o testoasa care a cazut pe spate si nu se poate ridica…lol

  Apreciază

  Răspunde
  1. Crissa Autor post

   awww saracele testoasee…….Da si eu stiam una cu: atunci cand esti trist gandeste-te ca in lumea asta exista cineva care trage de o usa pe care scrie „impinge” =))

   Apreciază

   Răspunde
 4. Chaerin

  Multumim mult Crissa!! Chiar am prins incredere in mine cand am citit articolul.Si eu care ma gandeam ca nimeni nu poate pati ceva mai rau decat mine……..Offff,ce se mai intampla in lumea asta.:))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s