KBS, SBS şi MBC vor plasa restricţii la show-urile muzicale cu privire la concerpurile sexy

Cele trei mari posturi naţionale din Coreea, SBS, MBC şi KBS vor avea restricţii la show-urile muzicale în ceea ce priveşte conceptele sexy ale grupurilor de fete.

O declaraţie de pe 19 februarie dată de Comisia Standardelor de Comunicare spune că acest restricţi se vor pune din cauza multelor grupuri de fete care revin în ultima perioadă cu un concept provocativ.

Un reprezentant a declarat „Se întâmplă din cauza faptului că am primit plângeri de la oameni. Suntem în procesul necesar de deliberare cu scopul de a impune sancţiuni (cu privire la expunerea unei laturi provocative). Se pare că sub-comitetul Comisiei va discuta care va fi nivelul acceptat apoi se vor pune restricţiile.”

Acest lucru se întâmplă după ce Music Bank (show de televiziune al KBS) le-a impus grupurilor AOA, Rainbow BLAXX, Girls Day şi Dal Shabet să îşi modifice coregrafia.

Acum însă se pare că intră în discuţii şi Stellar, Ga In şi Sunmi.

Cele trei televiziuni găzduiesc show-urile Music Bank (KBS), Inkigayo (SBS), Music Core (MBC şi MBC Music) şi Show Championship (MBC Music). Singurul show muzical care nu este de la nici una din cele trei televiziuni este M! Countdown.

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s