Kompas Events gata de un nou concert kpop în Romania

Cei de la Kompas Events, care au organizat şi concertul LEDAPPLE sunt la o  săptămână distanţă de finalizarea negocierilor pentru un nou concert kpop în România.

Aceştia au postat pe pagina oficială de Facebook mesajul „Kompas Events va anunta ca ne aflam la nici o saptamana distanta de anuntarea noului eveniment K-pop . In urma a mai multor discutii avute ca trupe K-pop , Kompas Events este la o saptamana distanta sa finalizeze negocierile si sa anunte urmatorul eveniment K-pop ce v-a avea loc cel mai probabil intr-una din datele 26 Iulie sau 2 August.”

Astfel într-o săptămână s-ar putea să aflăm numele trupei care va călca pe plaiurile noastre mioritice în vara anului acesta.

Curioşi?

45 de gânduri despre „Kompas Events gata de un nou concert kpop în Romania

    1. SooRa

     nici nu am bani sa postez un comentariu cum trebuie =)))))))))))))))))))
     Da, facem cu zice Crissa, ne ducem si in costme de baie:> . Filmam pentru videoclipuri de manele si luam bilete pentru tot blogu $$$$

     Apreciază

     Răspunde
     1. Crissa Autor post

      Pe vremea asta costume de baie ma? Plus ca daca as fi un nene de-ala de se ocupa pt angajarea „animatoarelor”: din clipurile manelistilot, nu m-as angaja =))))

      Apreciază

      Răspunde
     2. Crissa Autor post

      Sti, abia acum am mai citit odata si ma gadeam la videoclipurile tale =))) Cred ca totusi exista un altfel de tip de filme are aduc mai multi bani=)))
      Unfortunately MINORI everywhere MINORI =)))))))))))
      Scuize doar caincerc sa aman momentul in care ma apuc de invatat la fizica…

      Apreciază

      Răspunde
 1. Chaerin

  ,,Curiosi”??? Cum sa nu?:))) Nu stiu ce-mi spune instincul….dar mi-as dori sa fie B.A.P la baieti si la fete 2ne1.Dar cum a mai spus si altcineva,s-ar putea sa fie tot o trupa bazata pe instrumente:))Imi pare rau ca la BigBang nu vom avea nici o sansa deoarece ei au si promovarile in Japonia si comeback-ul.Dar……sunt fericita ca ne vom bucura inca o data de un concert! Deci acuma pe bune,no las pe mama in pace pana nu-mi spune ca mergem!!!!:)))

  Apreciază

  Răspunde
 2. Theia

  Pe bune? pai abia astept sa aud noile vesti. 🙂 Am citit ca BAP ar avea concerte in Europa dar, unde sa fie norocul?! Oricum,cine vine e bine primit! Yey

  Apreciază

  Răspunde
  1. Crissa Autor post

   Nu scrie nicaieri ca vor veni LC9, cei de la Kompas doar au pus clipul cu el. Alti au tras concluzia asta. Abia duminica vor spune cine vine.

   Apreciază

   Răspunde
  1. Crissa Autor post

   N-ai pt ce;) Eu cred ca ne tin in suspans defapt :)) Poate sunt indici cine stie, avand in vedere ca astazi au postat un clip cu Topp Dogg…:))

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s