CL din 2NE1 se simte bine când sunt comparate cu Girls Generation

2NE1 au spus că sunt adesea comparate cu Girls Generation.

În timpul unei recente filmări pentru Yoo Hee Yeol’s Sketchbook de pe KBS 2TV, 2NE1 au împărtășit gândurile lor cu privire la concurența cu Girls Generation.

CL a spus: ”Știam deja că datele de lansare ale albumului ar fi similare, dar a fost o coincidență faptul că datele noastre de revenire se suprapun. Au existat mai multe rapoarte și întrebări (de interviuri)ce au comparat cele două echipe din moment ce promovăm în același timp, dar ne simțim bine să fim comparate cu SNSD, pentru că SNSD este grupul nostru senior de doi ani. ”

Ea a continuat: ”Nu multe grupuri de fete își pot desfășura activitățile, dar e cool să le vedem pe SNSD promovând pentru o lungă perioadă de timp și cred că sunt lucruri pe care le pot învăța de la ele.”

Despre includerea într-un album pentru prima dată a melodiilor compuse de ea, CL a spus: ”Până acum nu am vrut să scriu cântece. ”

CL a mărturisit că i-a fost frică că o să piardă fantezia ei în muzică, așa că a lăsat loc pentru laturile necunoscute ( chiar nu știu ce a vrut să spună) , dar în timpul perioadei de decalaj a început să scrie în limba engleză, lucruri pe care a vrut să le spună din frustarea pe care o simțea.  Văzând versurile ei, Yang Hyun Suk a sugerat să le traducă în coreeană pentru a le include în viitorul album.

CL a mărturisit că spre deosebire de temerile ei, ea a început să iubească mai mult muzica după această experiență. Ceilalți membri 2NE1 au lăudat-o, spunând că ea este în măsură să scrie și să distribuie piese membrilor pentru că este familiarizată cu vocea și stilul fiecăruia.

Un gând despre „CL din 2NE1 se simte bine când sunt comparate cu Girls Generation

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s