Woohyun și Key povestesc accidente dureroase din timpul copilăriei

Unit-ul Toheart a fost prezent în 31 martie la emisiunile ”Hello” și ”Crisis Escape No. 1” transmise de KBS 2TV, unde Woohyun, membru INFINITE, și Key, membru SHINee, au făcut câteva declarații.

La ”Hello”, invitații au fost întrebați dacă și-ar face operații estetice. Woohyun a răspuns: ”Nu cred că m-am gândit vreodată la asta.” MC-ul a glumit atunci: ”Poate că deja ai făcut-o?”

Luat prin surprindere, Woohyun a încercat să îndrepte situația: ”Nu – nu încă – nu am făcut acest lucru încă”. Toată lumea a izbucnit în râsete deoarece ultima parte a sunat fără intenție că idolul se va gândi în viitor la operații estetice.

La ”Crisis Escape No. 1” acesta a povestit un incident alarmant din viața sa: ”A fost un moment când era într-adevăr să mor. Era un râu lângă casa mea și în una din zile curenții erau foarte puternici. Eu înotam și aproape am fost prins în curenți.”

”Am fost zbuciumat și nu într-o stare mintală foarte bună. Chiar atunci, trei băieți mai mari, care înotau și ei, mi-au aruncat un tub. Mulțumită acțiunii lor, am fost capabil să debutez în INFINITE. ”

De asemenea, Key a povestit de unde a primit cicatricea de pe sprânceană.

La ”Crisis Escape No. 1” Kim Jong Kook l-a întrebat: ”Ai experimentat vreodată momente periculoase?”

Key a răspuns: ”Când am fost copil, m-am lovit în timp ce mă jucam cu un ghiveci de flori. Colțul ochiului mi-a sângerat atât de mult și aproape am orbit”, apoi a arătat spre cicatricea de pe sprânceana dreaptă.

Jang Yun Jung i-a privit cicatricea și a spus: ”Chiar a pierdut mult sânge”, dar Key a surprins pe toată lumea zicând: ”Dar rana s-a dovedit a fi cool, așa că am lăsat-o acolo.”

 

 

2 gânduri despre „Woohyun și Key povestesc accidente dureroase din timpul copilăriei

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s