ZE:A vor reveni cu un nou album

ZE:A şi-au anunţat întoarcerea cu un nou album în luna mai.

Chiar dacă membrii sunt ocupaţi cu activităţile individuale, aceştia se şi pregătesc de comeback.

Pe data de 30 aprilie, un reprezentant de la Star Empire Entertainment a dezvăluit faptul că ZE:A a stabilit data comeback-ului ca fiind 20 mai şi că acum se pregătesc de revenire.Ultimul comeback l-au avut în urmă cu 10 luni cu mini-albumul „Illusion”.

Reprezentantul a declarat: „Programul hotărât s-ar putea să sufere schimbări deoarece nu a fost aleasă încă melodia, dar ei sunt pregătiţi de comeback pentru sfârşitul lunii mai, fiind în etapele finale de pregătire.Toţi membrii se pregătesc pentru comeback, devenind mai activi faţă de cum au fost înainte.”

Grupul încă nu s-a hotărât asupra melodiei.Sunt multe cântece de ce unde pot alege, dar aceştia ţin cont de tragicul accident cu feribotul care a avut loc pe 16 Aprilie şi de asemenea doresc să întreacă aşteptările fanilor.Totodată multe alte grupuri vor face comeback în luna mai, precum Infinite, B2st, 2PM,U-KISS şi EXO.

Sunteţi gata de comeback-ul celor de la ZE:A?

2 gânduri despre „ZE:A vor reveni cu un nou album

 1. alexa

  Abia ii astept pe talentatii ZE:A! In MV-ul piesei „The Ghost of Wind”, eleganta in aspect si in dans a acestor baieti, m-a cucerit definitiv! Chiar acum m-ai facut sa-l revad si sa ma bucur din nou de atata muzica buna! Multumeeeesc draga Choco!

  Apreciază

  Răspunde
  1. choco7dd Autor post

   Ma bucur ca fac comeback, chiar ma intrebam ce se mai intampla cu ei.Sunt cu adevarat baieti foarte talentati, dar este pacat ca nu sunt foarte cunoscuti si in tara noastra, in comparatie cu alte trupe.Ma bucur sa vad ca sunteti fana atator grupuri ❤
   Si eu va multumesc pentru comentariu ^^

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s