Kris va face parte din aceeași agenție ca și Hangeng?

Deși Kris și SM Entertainment preferă să păstreze detaliile pentru ei înșiși, un reportaj recent apărut aduce puțin lumină în planurile de viitor ale fostului membru EXO.

După un raport exclusiv adus de Sports World, noutățile vin de la o sursă cu relații foarte bune din China care spune că, agenția lui HangengYUEHUA și Kris, s-au întâlnit.

Contactată pentru a confirma aceste lucruri, YUEHUA a declarat: ”Mama lui Kris a venit să se consulte cu noi legat de viitorul fiului ei. ” Totuși, pentru că procesul dintre Kris și SM este încă în faze incipiente, agenția a mai dezvăluit: ”Nu este nimic care să fi fost decis încă.”

Sports World tind să creadă că nu este doar o simplă coincidență faptul că procesul lui Kris este susținut de fostul avocat al lui Hangeng și că mama lui Kris a vorbit recent cu agenția chineză a lui Hangeng. Mass-media afirmă, de asemenea, că această agenție, cu o gamă puternică de artiști și relații cu alte companii de entertainment, precum Pledis sau YG, ar putea fi cea mai bună soluție pentru Kris.

Ați vrea să-l vedeți pe Kris în această nouă companie?

7 gânduri despre “Kris va face parte din aceeași agenție ca și Hangeng?

 1. Odata cu plecarea lui s-au dus si 3 sferturi din fanii EXO. Fanii deja si-au vandut biletele doar pentru simplul fapt ca el nu s-a gandit pentru cateva minute la prietenii lui. Trebuia sa plece dupa cele doua concerte.

  Apreciază

 2. Nu cred ca s-ar fi ajuns aici daca cei la SM ar fi tinut cont de solicitarile si starea de sanatate al lui Kris. Poate starea fizica nu i-a permis sa participe la cele doua concerte.

  Apreciază

 3. Oricare ar fi motivul pentru care Kris a plecat , noi nu suntem in masura sa-l judecam , fiecare om face ce e mai bine pentru el , apoi se gandeste la cei din jur . Asa suntem toti .

  Apreciază

 4. Pingback: Kris nu a vorbit cu agenţia YUEHUA | K-Pop Romania

 5. Nu stiu…Nu as putea sa-l vad pe Kris in alata agentie…in alta trupa…Nu stiu…Sunt o multime de fani care tin la kris,ca membru Exo,acum…totul se sfarseste…E numai vina lui SM !

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s