MBC şi Music Core au interzis videoclipul FIESTAR şi prestaţiile + FIESTAR vor schimba versurile melodiei

MBC a interzis grupului FIESTAR să mai cânte One More în emisiunea lor, lucru care a fost urmat de mai multe controverse împotriva versurilor cu tentă sexuală. Acest lucru a fost urmat de decizia agenţiei FIESTAR, în schimbarea versurilor cu altele mai puţin ‘ofensive’.

Potrivit unei persoane de interior, departamentu de muzică şi spectacol din MBC a trimis către FIESTAR interzicerea performanţelor în emisiunea lor. Motivul pentru acest lucru sunt versurile pentru One More, care dau senzaţia unui ‘thresome’ (google e prietenul vostru). Chiar dacă melodia a trecut de examinările iniţiale are SBS, MBC şi KBS, se pare însă că mai mule controverse au apărut după revenirea recentă a fetelor la ‘Music Core’.

Un reprezentant MBC a declarat pentru TV Report „Nu veţi fi capabili să le vedeţi pe FIESTAR pe scena de la ‘Music Core’ de asemenea nici difuzarea videoclipului (în starea actuală)….dar asta nu înseamnă că interzicem apariţia FISTAR în general.”

A mai fost declarat că SBS şi KBS au luat aceeaşi decizie de a bana videoclipul de la difuzare şi fetele din a mai apărea pe scenă cu versurile şi videoclipul curente.

Melodia include versurile „Tu şi eu, noi doi, invităm pe cineva care a făcut asta mai mult ca noi, în camera noastră, acum e perfect unu, doi, trei”. Din cauza unor versuri ca acestea şi videoclipul seducător, internauţi au început să spună că melodia se referă la un contact sexual în trei.

Agenţia FIESTAR a declarat către TV Report „Am primit avizul de la ‘Music Core’ în care spunea cum că va fi dificil pentru FIESTAR să promoveze cântecul ‘One More’ din cauza versurilor.”

Când au fost întrebaţi dacă vor modifica verusurile aceştia au spus „Din cauză că sunt momentan în mijlocul promovărilor, va fi dificil (să facem schimbarea). De asemenea nu e problemă în alegerea cuvintelor, ci felul în care vor fi interpretate, aşa că vorbim despre acest lucru. Este dificil să confirmăm ceva acum.”

Un alt reprezentant a declarat mai târziu că aceştia lucrează la versuri noi care vor fi arătate în curând publicului.

2 gânduri despre „MBC şi Music Core au interzis videoclipul FIESTAR şi prestaţiile + FIESTAR vor schimba versurile melodiei

 1. Lucy

  Videoclipul e seducator? Ala era seducator? Pardon, mie inca mi s-a parut slabut :))) contact sexual in trei, emm, what. :)))))))
  In acest mod, se va sfarsi ca toti vor promova ca si A Pink. >,<

  Apreciază

  Răspunde
  1. Crissa Autor post

   mda……mie imi place videoclipul, nu e sexy rau dar e ok, verusurile pana si cu mintea mea perversa nu ma gandeam chiar la asta…sau hai poate putin :)) Dar totusi e aiurea…

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s