Yang Hyun Suk ar vrea ca G-Dragon să debuteze în actorie

În timpul 2014 S/S GRAND LAUNCH, eveniment dedicat trupei Winner, Yang Hyun Suk a dezvăluit faptul că și-a schimbat părerea în legătură cu ideea că soliștii ar trebui să se concentreze doar pe cântat.

Acesta a spus: ”De vreme ce am înaintat în vârstă, am ajuns la concluzia că ar trebui să renunț la gândul că artiștii au nevoie să facă doar muzică. Încă mă îngrijorez de viitorul trupelor 2NE1 și Big Bang. În această privință, cred că este nevoie să încerce mai multe lucruri diferite. Ca să spun adevărul, vreau să-l fac pe G-Dragon să joace. Totuși, el spune că nu vrea. Îi am pe T.O.P și Seungri să joace deoarece au zis că li se potrivește. Dacă un artist are talent dincolo de muzică, cred că este corect să-l hrănim.”

V-ar plăcea să-l vedeți pe G-Dragon într-o dramă?

14 gânduri despre „Yang Hyun Suk ar vrea ca G-Dragon să debuteze în actorie

 1. Chaerin

  Pai….am vazut toate reclamele si parodiile facute de BigBang si pot spune ca are potential!!Are un ton al vocii ce se adapteaza in functie de rolul primit si mi-ar placea foarte mult sa-l vad intr-o drama!!:))) Acum ceva timp,am citit un articol in care GD spunea ca nu are talent in actorie din cauza vocii sale…..deoarece un actor trebuie sa o aiba mai puternica!! Dar as vrea sa incerce,am incredere ca s-ar descurca!!:))))))))

  Apreciază

  Răspunde
 2. anasabau

  GD nu o sa joace in drame, chiar el a declarat ca are vocea subtire si atunci cand a incercat sa interpreteze diverse roluri in fata oglinzii i s-a parut ciudat.
  Sunt singura care ar vrea ca GD sa nu joace? Pt mine el e perfect asa …

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s