Yoochun din JYJ îi menţionează pe TVXQ într-un interviu recent

În noul interviu acordat de Yoochun către eDaily StarIN pentru a îşi promova noul film „Sea Frog”, acesta a menţionat despre TVXQ.

Când a fost întrebat ce părere are despre noile activităţi de când a părăsit grupul TVXQ, acesta a răspuns: „Am fost fericit…Dar cu cât a trecut timpul, gândul acesta mi-a trecut prin minte. Pentru ce a fost totul? Cred că a fost cea mai bună alegere făcută pentru vieţile noastre individuale. Nu există niciun sentiment de ură rămas. Eu sper cu sinceritate ca noi toţi să fim fericiţi.”

Acesta a continuat: „Aştept cu nerăbdare noul serial al lui Yunho ‘The Night Watchman‘.Sper ca noi toţi 5 să avem succes în ceea ce facem.Cine ştie când, dar cred că ar fi drăguţ să ne strângem toţi şi să mergem să bem nişte soju (băutură coreeana)”.

3 gânduri despre „Yoochun din JYJ îi menţionează pe TVXQ într-un interviu recent

 1. Chaerin

  Ce dragut!:))Cred si eu ca isi duc dorul doar au fost impreuna 6 ani,au trecut prin multe impreuna,si au trebuit sa se desparta din cauza unor nedreptati,pentru a-si continua cariera.Sunt fericita sa-i vad pe ei fericiti si impacati cu prezentul lor!!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Chaerin

  Eu sunt foarte fericita cand vad astfel de prietenii chiar si cand exista o oarecare distanta….de ex, imi amintesc cand erau ei toti la un concert in Japonia si in acea zi era si aniversarea lui Junsu….I-au cantat membrii la multi ani pe scena si i-au spus sa se apropie ca sa-i dea cadoul dar defapt….i-au lipit tortul de fata!!E amuzant,dar in gandul meu ziceam ca sigur Junsu i uraste de moarte acum:)),dar ma bucur ca a trecut peste:D!N-ai de ce….:)) La urma urmei asta e treaba mea,nu??! ^.^

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s