Taecyeon îi roagă pe fanii 2PM şi TEEN TOP să nu se mai certe + manipularea vânzărilor?

https://secure.static.tumblr.com/1bffc67fc23742d2202022b3cf51f114/ichlleg/GXSnbiaxn/tumblr_static_tumblr_static__1280.jpgTaecyeon îi roagă pe Hottest (fanii 2PM) şi Angels (fanii TEEN TOP) să nu se mai certe.

El a scris recent pe Twitter: „Indiferent dacă eşti Hottest sau Angel, opriţivă ~ La fel cum oppa sunt imporanţi pentru voi, la fel şi fanii sunt importanţi pentru noi~ În momentul încare vă insultaţi unul pe altul, uitaţi-vă la feţele idolilor voştri încă odată şi calmaţi-vă~ Viaţa e prea scurtă, chiar şi când te uiţi la chestii drăguţe, nu?”

Se pare că totul a început când Jun.K din 2PM a postat pe Twitter un mesaj despre Sajaegi. El a scris: „Sajaegi? #TOATĂLUMEAŞTIE”

Sajaegi este o metodă de a manipulat chart-urile digitale. Unii artişti k-pop, precum şi agenţiile, au fost acuzaţi că ar fi folosit sajaegi pentru a manipula chart-urile şi a urca extrem de rapid cu o melodie în top. Prin sajaegi, hackerii sunt plătiţi de agenţii pentru a folosi mai multe conturi în scopul de a „cumpăra” melodiile şi a le face să crească în topuri peste noapte.

Pentru că trupa lui, 2PM se luptă acum pentru locruile fruntaşe în chart-urile digitale cu „GO CRAZY”, Jun.K a avut ceva de spus în legătură cu rivalii lui, acuzându-i că unii dintre ei ar putea trişa.

Ei bine, cu toate că nimic nu a fost confirmat, Angels şi Hottest cred că tweet-ul lui Jun.K se referă la faptul că TEEN TOP au câştigat în faţa lui 2PM la ‘Music Bank’. Desigur, nu sunt dovezi, dar asta i-a făcut pe fani furioşi şi pe taecyeon să scrie postul dat.

3 gânduri despre „Taecyeon îi roagă pe fanii 2PM şi TEEN TOP să nu se mai certe + manipularea vânzărilor?

 1. Crissa

  Consider melodia celor de la Teen Top mai buna decat cea de la 2PM, la fel si videocipul, si nu sunt fan inrait al niciuneia dintre cele 2 trupe…
  E melodia compusa si produsa de Jun.K normal ca face scandal cand propria lui melodie nu castiga, dar sunt si alti carora li se intampla la fel…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Persoane din interior vorbesc despre plecarea lui Luhan din EXO şi cum se distribuie bani în agenţie | K-Pop Romania

 3. Pingback: Clasamentele muzicale îşi vo schimba sistemul începând cu 27 februarie | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s