SBS, MBC, CJ E&M şi JTBC blochează accesul coreenilor pe canalele lor de YouTube

A fost dezvăluit faptul că SBS, MBC, CG E&M şi JTBC vor bloca accesul coreenilor la vizionarea clipurilor lor pe YouTube.

Acest lucru se va întâmpla începând cu 1 decembrie, iar motivul este profitul. Chiar dacă YouTube este de acord să împartă profitul cu agenţiile de promovare de pe Youtube 4.5:5.5 (45% YouTube, 50% agenţia de difuzare), se pare că unora tot nu le ajunge.

YouTube a declarat „Momentan negociem cu acestea, dar este dificil să dezvăluim mai multe detalii. Pe YouTube partenerii primesc multă reclamă. Astfel încât să tratăm toţi partenerii din întreaga lume egal, Google (deţinătorul YouTube) plăteşte pentru plătirea cheltuielilor pentru diferite servicii şi reclame.”

Chiar şi aşa, anegţiile de televiziune din Coreea preferă să îşi distribuie materialul pe alte platforme precum Naver şi DaumKakao.

Clipurile de pa canalele menţionate vor fi disponibile în alte ţări, dar nu vor mai fi disponibile în ţara natală.

 

4 gânduri despre „SBS, MBC, CJ E&M şi JTBC blochează accesul coreenilor pe canalele lor de YouTube

 1. Lucy

  Totuşi, doar unul sau două subtitrează în engleză, restul sunt toate în coreeană, cine să le înţeleagă? uknow, spre exemplu eu am trecut de faza când mă uit la emisiuni/drame fără subtitrări doar pt că e oppa acolo, vreau să ştiu şi ce spune şiiiiiiii coreenii ne mai şi traduceau emisiunile alea. Of, it’s all about money. :/

  Apreciază

  Răspunde
 2. JWalkerRO

  Nu sunt prea surprinsa…coreenii nu folosesc prea mult youtube ul..majoritatea vizualizarilor sunt din partea fanilor străini oricum..deci agentiile nu pierd nimic din grupul major care le creeaza vizualizarile oricum..

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s