Vor putea totuşi JYJ să apară la TV?

image

S-ar putea ca staţiile locale de difuzare să se confrunte cu nişte regulamente mai stricte în vederea interzicerii apariţiei unor celebrităţi la TV.

Marţi, Choi Min Hee, reprezentant al Noii Politice ai Alianţei Pentru Democraţie a propus o revizuire a regulamentului în ceea ce priveşte practicile ilegale ale staţiilor de difuzare legate de interdiciţia aplicată asupra unor celebrităţi.

Poreclit şi „Proiectul de lege JYJ”, revizuirea propusă ar permite Comisiei de Comunicaţii din Coreea să intervină când o staţie de difuzare interzice apariţia unui artist la emisiunea respectivă fără vreun motiv rezonabil.

Citând cazul trupei JYJ, Choi Min Hee a spus că trebuie să existe o cale pentru a interveni în decizia unei staţii de difuzare de a interzice apariţia unui artist la TV.

JYJ a fost formată în 2010 de către Jaejoong, Yoochun şi Junsu după ce aceştia au rupt contractul cu SM Entertainment şi au plecat din grupul TVXQ. În urma acestei acţiuni, trupa se confruntă cu multe nedreptăţi din pricina agenţiei, printre care şi interzicerea de a apărea la TV fără vreun motiv întemeiat.

Potrivit lui Choi Mine Hee, decizia luată de Consiliul Concurenţei din Coreea de Sud în favoarea trupei în 2013, a fost prea puţin pentru a-i permite trupei să promoveze la televiziunea naţională.

4 gânduri despre „Vor putea totuşi JYJ să apară la TV?

  1. adinaxxi

    De ce de abia acum s-au gandit la asta?? adica jaejoong este in armata acum…si chiar daca ar fi sa apara la tv, asta ar fi doar solo..nu ca nu ma bucur, dar daca ar fi luat mai devreme aceste masuri, ar fi putut si apara in formatie completa….ar fi fost mult mai frumos asa 😦

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s