Yeseul dezvăluie de ce a plecat din trupa 4L

Fosta membră a trupei 4L, Yeseul, a dezvăluit într-un interviu de ce aceasta a decis să părăsească trupa şi agenţia după debutul controversat al trupei.

În interviul cu „Star News”, aceasta a declarat: „La acel moment, mă gândeam mult la identitatea mea şi statutul de cântăreaţă. Eram în mijlocul unui scandal din cauza debutului nostru şocant şi era greu să aştept mai mult de la această situaţăe.”

4L au debutat anul trecut, în luna august, cu melodia „Move” ce avea un rating de 19+ din cauza hainelor ce devzăluiau prea mult şi evoluţiile prea sexy.

Yeseul a continuat: „Mă simţeam de parcă eram îmbrăcată în ceva ce nu eram eu şi îmi era foarte greu să lucrez. Nu am dorit să continui astfel şi am deci că nu voi avea un viitor în această companie. De aceea, după ce am analizat situaţia o vreme, am părăsit agenţia. Compania nu m-a forţat să fac nimic, însă pentru a supravieţui, trebuia să fac asta. Realitatea situaţiei m-a făcut să regret multe lucruri. De multe ori mă gândeam ‘chiar trebuie să apelez la astfel de lucruri?'”

Când a fost întrebată despre cariera ei solo, aceasta a spus: „Simt că o iau de la început. Sper că oamenii mă vor vedea ca pe un începător şi mă vor primi. Nu prea mi-a plăcut conceptul sexy, mă simţeam incomod. M-am simţit mult mai bine înregistrând melodia „I’m in love”.

cr.: koreaboo

2 gânduri despre „Yeseul dezvăluie de ce a plecat din trupa 4L

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s