Wonder Girls se pregătesc de un comeback împreună cu Sunmi și Sunye?

wonder girls

Speculații cu privire la revenirea fetelor din Wonder Girls au apărut din nou pe portalele mass-media coreene. Se pare că trupa se pregătește pentru un comeback după trei ani de pauză, în formație de cinci membre.

Deși Sohee nu mai face parte din grup din 2013, atunci când a plecat din JYP, se speculează faptul că Sunmi și Sunye li se vor alătura din nou celor trei membre rămase. Pe 22 iunie, multe companii de divertisment au declarat că Wonder Girls filmează pentru noul lor MV, la scurt timp după finalizare înregistrării melodiilor. Având în vedere că videoclipul este considerat ultimul pas al pregătirii revenirii, este de așteptat ca fetele să lanseze noul lor album în iulie sau august.

Sunmi a plecat oficial din Wonder Girls în 2010 pentru a-și termina studiile, și a fost înlocuită de membre Hyerim. Cu toate aceste, ea a rămas în agenție, iar mai apoi a avut chiar și activități solo, lansând albumul Full Moon. În 2013 contractul lui Sohee cu agenția a expirat, iar ea a preferat să părăsească trupa și să se alăture agenție BH Entertainment, pentru a se concentra pe cariera ei în actorie. De asemenea, Sunye s-a căsătorit în ianuarie 2013 și a născut primul ei copil în octombrie. Din cauza căsătoriei aceasta a luat o pauza de la grup.

Au existat mai multe zvonuri în ultimele luni cu privire la o revenire a trupei, inclusiv unul prin care unchiul lui Sunye a dezvăluit că acestea vor reveni împreună cu Sunmi. Cu toate acestea, agenția a negat, spunând că: ”Nimic nu a fost încă determinat.

În plus, de curând, Yoobin și Ye Eun au postat pe conturile lor de SNS împreună, spunând că beau cafea și că se află în mijlocul repetițiilor, ceea ce i-a dus pe fani tot cu gândul la un posibil comeback.

Cu toate aceste, JYP se grăbește din nou să oprească zvonurile declarând că: ”Nimic nu s-a decis cu privire la comeback-ul Wonder Girls. Sunye s-a întors pentru un eveniment personal. Nu a fost pentru a se pregăti pentru o revenire Wonder Girls.” Într-adevăr, Sunye a fost văzută în Coreea de curând, la nunta unui prieten, împreună cu alte celebrități, cum ar fi Min din miss A și Jo Kwon din 2AM.

Deci se pare că din nou revenirea trupei va rămâne în așteptare. Să sperăm că se vor întoarce în curând.

Cr.: Koreaboo.

Un gând despre „Wonder Girls se pregătesc de un comeback împreună cu Sunmi și Sunye?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s