Woollim Entertainment răspunde ştirilor despre TASTY

După ce au apărut ştirile despre TASTY şi plecarea în China, Woollim Entertainment a răspuns publicului cu privire la situaţia celor doi.

Iniţial Woollim a răspuns cu „Suntem şocaţi, aşteptăm ca TASTY să ne contacteze.Suntem şocaţi de faptul că TASTY au scris asemenea lucruri pe conturile de socializare fără să consulte compania. TASTY plănuiau un comeback în iunie şi să promoveze ăn Coreea şi China. Înregistrările sunt deja terminate şi chiar programasem întâlnirile la emisiuni când cei doi au plecat în China şi au încheiat contractul în iunie.”

„Oricare ar fi problema, TASYT este încă sub agenţia noastră şi aşteptăm ca ei să ne contacteze iar noi vom face tot ce ne stă în putinţă să rezolvăm situaţia.”

După aceea TASTY au postat din nou pe Twitter

„?? Cum adică nu v-am spus nimic şi am dispărut? Atunci despre ce am vorbit cu exclusivişti şi CEO-ul înainte? Ceea ce noi nu înţelegem este că am explicat suficient poziţia noastră şi compania a spus că ne înţelege…Dar acum voi veniţi şi ne spuneţi că am decis să dispărem. Nu înţelegem.”

„Cum adică înregistrările pentru noua noastră melodie s-au încheiat? Cine a fost cel care a ales melodiile fără să ne asculte opinia şi ne-a spus că dacă nu acceptăm noua melodie ca şi melodie de titlu, atunci revenirea noastră va fi amânată până când nu se ştie? Suntem genul cărora nu le place să vorbească unul despre altul şi fiecare detaliu, dar pare că vremea a venit şi noi vom face aşa.”

Mai târziu Wollim a vorbit din nou.

Un reprezentant al Woollim a răspuns „TASTY nu au discutat niciodată cu executivul din companie încheierea promoţiilor în Coreea. Am vorbit numai despre activităţiile pentru comeback-ul lor.”

„Cât despre selecţia melodiilor de titlu, aceea este de asemenea o responsabilitate a companiei. Ceea ce este important aici este că indiferent dacă nu am discutat niciodată încheierea promoţiilor în Coreea, ei au plecat în China şi au tăiat orice contact cu agenţua.”

Un alt reprezentant a adăugat „TASTY din nou scriu minciuni pe conturile de socializare. Chiar dacă acum ei nu vor vorbi direct cu cineva din agenţie. Nu ne vor răspunde la telefon, şi vor continua să posteze pe conturile de socializare.”

„Ceea ce noi vrem este o conversaţie cu cei doi membrii ai TASTY. Dar, ei blochează asta. Ei continuă să reposteze scuze. Niciodată nu au menţionat nimic despre plecarea în China. Tot ce au făcut a fost să decidă de unii singuri.”

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Woollim Entertainment răspunde ştirilor despre TASTY

  1. Pingback: Woollim Entertainment va lua măsuri legale împotriva trupei TASTY | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s