16 istorioare despre cum au luat naştere numele de scenă a unor vedete!

korean-celebrity-names-gong-yoo-ha-jung-woo-ha-ji-won-yoo-ah-in

Numele de scenă a starului, conform unor specialişti reprezintă o parte din succesul acetuia. Aşa cum vedetele se află mereu în centrul atenţiei la fel şi numele lor devine un brand. De aceea mulţi din actori şi cântăreţi, îşi aleg nume de scenă frumoase, unice şi uşor de memorat.

Mai jos aveţi 16 istoriare interesante şi ciudate de apariţie a numelor de scenă a unor vedete.

Uhm Hong Sik -> Yoo Ah In

yoo-ah-in

Numele adevarat a actorului Yoo Ah In este Uhm Hong Sik. La întrebarea: „De ce ţi-ai schimat numele?”, vedeta a răspuns, că considera numele său ţărănesc, iar din acest motiv a ales numele – Ah In.

Kim Bo Suk  -> Kim Ji Suk

kim-ji-suk

Numele – Kim Ji Seok este foarte apropiat de numele real al actorului – Kim Bo Seok, ceea ce semnifică bijuterie. Se pare, că întreaga familie a actorului are nume neobișnuite, date de bunicul lor, pe baza locurile în care s-au născut: Kim Kyung Buk (Beijing), Kim Sin Sa (Sinsa-dong, înseamnă „gentleman”), etc.

Deoarece mama actorului a crezut că unii s-ar putea să facă haz de necaz pe seama numelor fiilor ei, aceasta a schimbat numele băieţilor din Kim Sin Sa în Kim Ban Suk (fundaţie) și Kim Bo Suk (bijuerie) în Kim Ji Seok

Kim Tae Ho -> Choi Jin Hyuk

choi-jin-hyuk

Cu toate că, Kim Tae Ho nu este un nume rău pentru actor, s-a descoperit că celebrul producător al emisiunii  Infinity Challenge, are același nume ca și al său, de aceea pentru a nu crea confuzie, actorul a apelat la alt nume de scenă, și anume Choi Jin Hyuk.

Kim Ji Eun -> Kang Ye Won

kang-ye-won

Kang Ye Won a apărut pentru prima dată pe micile ecrane cu numele său adevarat Kim Ji Eun, însă după ce a jucat în filmul Sex of Magic din 2002, aceasta a decis să adopte un nou pseudonim – Kang Ye Won. Numele ei poartă caractere chinezești corespunzătoare: de rezistență, artă, și de bază.

Do Yi Sung -> In Kyo Jin

in kyo jin

Cu toate că mai bine de 10 ani In Kyo Jin a acţionat sub numele de scenă Do Yi Sung, el nu a reuşit în niciun fel să devină celebru. Drept urmare actorul şi-a schimbat agenţia şi a revenit la numele său real – In Kyo Jin.

Im Hak Chul -> Kim Yeon Woo

kim-yeon-woo

Înainte de a debuta, Kim Yeon Woo căuta să-şi găsească un pseudonim împreună cu Yoo Hee Yeol. În acea perioadă, în apropiere de ei se afla o cafenea cu denumirea – Yeon Woo, pe care aceştia o vizitau des. Și fiindcă numele cafenelei, după părerea actorului avea un sunet plăcut, atunci când se rostea, acesta a decis să-l folosească pe viitor ca nume de scenă.

Park Ji Woong -> Park Hyun Bin

park-hyun-bin

Fiindcă principala cântăreaţă a agentiei lui Park Hyun-bin era Jang Yoon Jung, reprezentanţii acesteia au întrebat-o pe vedetă, care este cel mai popular actor. Spre surprinderea tuturor, ea a răspuns – Hyun-bin. Atunci, liderii companiei au decis să-i dea lui Park Ji Woong numele Park Hyun Bin, pentru ca el să devină la fel de celebru ca şi actorul Hyun-bin.

Jung Ji Hoon -> Rain

rain-jyp

În perioada, când Rain îşi înregistra cântecul său de debut, ploua foarte mult, iar Park Ji Young a decis să-i dea lui Jung Ji Hoon numele de scenă – Rain (ploaie).

Lee Seung Hwan -> Seo Kang Joon

seo kang joon

Seo Kang Joon  şi-a luat drept nume de scenă – numele managerului actorului Ha Jung Woo.

Jung Yong Joon -> Jang Hyuk

jang hyuk

Jang Hyuk activa în calitate de cântăreţ cu numele Jung Yong Joon, iar la vârsta de 20 de ani, când a primit primul rol într-o dramă, a decis să-şi schimbe pseudonimul, astfel a împrumutat numele managerului său – Jang Hyuk  .

Jun Hye Rim -> Ha Ji Won

ha ji won

Înainte de a debuta, Han Ji Won încerca să-şi inventeze un nume de scenă, însă în cele din urmă ea a acceptat un nume propus chiar de managerului ei. Dar acesta nu era un nume oarecare. S-a dovedit că numele propus de manager, aparţinea chiar primei iubite a acestuia.

Kim Sung Hoon -> Ha Jung Woo

hajungwoo

Defapt, Ha Jung Woo era numele de scenă a actorului  Kim Sung Soo, la care acesta a renunţat, fiindcă unul din regizori spunea că pseudonimul sună la fel ca numele unui actor din filme porno din anii’90. Mai târziu agenţia a oferit acest calificativ lui Kim Sung Hoon adică Ha Jung Woo.

Lee Dong Suk -> Ma Dong Suk

ma dong suk

Porecla lui Ma Dong Suk din timpul anilor de şcoală a fost Diavol (Dong Suk), deoarece mereu dădea cu pumnii în colegii săi în timp ce se juca. Se pare, că actorul nu a renunţat la poreclă, acesta chiar utilizând-o ca nume de scenă. Conform unor surse, chiar şi mama acestuia îi spune – Ma Dong Suk.

Gong Ji Chul -> Gong Yoo

gong yoo

La începutul carierei sale, atunci când a primit titlul ‘new star’, Gong Yoo a declarat: „Numele meu adevărat este Gong Ji Chul, dar eu folosesc numele Gong Yoo. Gong Yoo reprezintă numele de familii ale părinţilor mei.” Tot atunci, actorul a promis că va deveni un actor celebru, care nu va fi o povară pentru numele părinţilor lui.

Jo Won Joon -> Jo Jin Woong

jo jin woong

Jo Jin Woong de asemenea, îşi respectă mult părinţii. El a început să facă teatru cu propriul său nume – Jo Won Joon, însă mai târziu a hotarât să adopte numele tatălui său, pentru a simţi mai multă responsabilitate. Glumind, tatăl actorului a spus:„Tu chiar şi numele meu vrei să-l împrumuţi? Să plăteşti o taxă pentru el!” 

Kim Hyun Joong -> Kim Woo Bin

201312181209255368

Numele adevărat cu care s-a născut Kim Woo Bin este Kim Hyun Joong. Însă, atunci când şi-a început cariera, numele său era deja celebru, datorită liderului trupei SS501 şi actorului Kim Hyun Joong. Din acest motiv, actorul a inventat pseudonimul – Kim Woo Bin.

Bonus:

06-P7ZorTKQ

Numele adevărat a lui Hyun-Bin este Kim Tae Pyoung, dar numele real a lui Won Bin este Kim Do Jin.

3 gânduri despre „16 istorioare despre cum au luat naştere numele de scenă a unor vedete!

  1. Viviana Ifrim (@criblalily)

    Kim Nam Gil (nume dat la nastere) a avut nume de scena Lee Han, dar a revenit la numele sau dat la nastere la indemnul regizorului filmului Inamicul Public, in anul 2008 ….si cred ca a facut o alegere foarte buna….suna mult mai bine Kim Nam Gil, decat Lee Han ….

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s