7 idoli care au fost la un pas de moarte

poisonNu îmi mai aduc aminte dacă s-a mai tradus acest articol așa că îl voi traduce eu (din nou dacă e cazul). Știu că majoritatea dintre voi știți despre ce e vorba, în special despre Yunho, Kyuhyun și probabil și Seungri. Oricum, ne bucurăm că acești idoli au scăpat cu bine în ciuda faptului că accidentele suferite de ei au fost destul de grave și că sunt și astăzi alături de noi să ne bucure cu performanțele și noile lor melodii. 

1. Yunho (TVXQ)

Lui Yunho i-a fost dată la un moment dat o băutură (în care se afla superglue) de către un anti-fan deghizat ca fiind un fan. El a realizat că ceva este înneregulă cu băutura când deja a băut jumătate din conținutul sticlei și s-a dus imediat la spital. El nu își aduce aminte prea multe din această întâmplare pentru că a leșinat la puțin timp după ce a băut din sucul de portocale. Totuși, după spusele membrilor el a tușit sânge în drumul spre spital. Spre bucuria fanilor, el s-a recuperat complet după incident, acesta spunând că a fost traumatizat o perioadă destul de lungă de timp și nu putea să bea suc de portocale.

yunho

Mai jos este o fotografie cu sucul de portocale și dacă te uiți cu atenție se poate vedea superglue întărit pe partea de sus a sticlei.

yunho 2

2. Noh Hongchul

Noh Hongchul a fost asaltat fără niciun motiv în fața casei lui în 2008. Cel care l-a atacat suferea de probleme mintale și a spus că de fiecare dată când îl vedea pe Noh Hongchul la televizor, el avea impresia că acesta vrea să îl rănească pe tatăl său. Noh Hongchul nu a ripostat, ci pur și simplu a stat și l-a lăsat pe omul respectiv să îl bată pentru că nu voia să îl rănească. Câteva oase i-au fost rupte în urma bătăii primite, inclusiv coastele, și atacatorul avea un cuțit ascuns în buzunar. Din fericire poliția l-a luat pe cel care a provocat bătaia în custodie și Noh Hongchul a fost salvat.

no hongchul

În ciuda atacului brutal suferit, Noh nu a vrut să depună plângere împotriva atacatorului, ci a dorit să îl ajute în legătura cu condiția sa mentală.

3. Onew (SHINee)

In 2009, în timpul „Music BANK”, aparatele care susțineau lumina pentru scenă și rama acestora a căzut, îndreptându-se către Onew. Șocat, Onew a leșinat pe loc și ar fi putut fi zdrobit de acestea dacă nu ar fi fost Kyuhyun și alți membrii ai staff-ului care au prins suporturile și au prevenit ca ele să cadă pe cântăreț.

music bank

4. Kyuhyun (Super Junior)

În 2007, mașina celor din Super Junior a fost implicată într-un accident grav de circulație care a rezultat cu rănirea a mai mulți membri. Dintre toți, Kyuhyun a fost cel mai grav rănit.

suju2

Din cauza impactului, Kyuhyun a fost aruncat afară din mașină, acesta ajungând pe asfalt la aproximativ 4-5 metri distanță de mașină. Multă din carnea de pe picioarele lui a fost distrusă și toate coastele și oasele de la șold au fost spulberate.

kyuhyun

Când a fost dus de urgență la spital, doctorii le-au spus părinților cântărețului „Fiul vostru este posibil să moară. Chiar dacă îl operăm, ceea ce implică deschiderea unei găuri în gâtul său, el are doar 20% șanse de a trăi.” La cuvintele doctorului, tatăl lui Kyuhyun (caruia i-a fost întreruptă cariera de cântăreț) l-a rugat pe doctor să găsească o cale alternativă pentru ca fiul său să poată cânta când se va recupera. Doctorii au găsit totuși o cale alternativă și Kyuhyun s-a recuperat în întregime.

798741967

În ciuda tuturor întâmplate, Kyuhyun a reușit să supraviețuiască și ne încântă și acum cu vocea sa minunată.

5. Son Hoyoung (g.o.d)

În 2013, iubita lui Son Hoyoung a fost găsită moartă în mașina iubitului ei. Ea s-a sinucis intoxicându-se cu gaz atunci când era în interiorul mașinii.

son 2

La puțin timp după, Son Hoyoung a încercat să se sinucidă folosind exact aceeași metodă. Totusi, în momentul în care mașina a luat foc, în starea sa amețită, Son Hoyoung și-a schimbat ideile și a scăpat din mașină înainte să leșine.

son

A fost dus de urgență la spital și a petrecut mai mult de o săptămână pentru a se recupera. Mai târziu într-un interviu el a declarat că suferea de depresie și se simțea singur. Se simțea ca și cum nu avea pe cine să conteze și moartea iubitei sale l-a împins peste limită. De atunci el s-a recuperat complet și acum este o parte activă a reunificatului g.o.d.

6. Seungri (Big Bang)

Seungri din Big Bang a fost foarte aproape de a se răni serios în diferite situații. Odată, la începutul carierei sale, la unul dintre concertele Big Bang artificiile au explodat în fața lui Seungri în timp ce acesta cânta. Seungri abia a sărit pentru a se feri dar tot a suferit arsuri și a fost dus de urgență la spital. El a spus că de atunci îi este frică de artificii.

seung

Mai recent el a fost implicat într-un accident atunci  când mașina sa s-a lovit de o balustradă și s-a răsturnat.

seungri

Din fericire, el s-a recuperat complet dupe ce a petrecut o perioadă destul de lungă în spital.

7. Subin (Dalshabet)

Subin din Dalshabet a fost la un pas de moarte atunci când scena s-a prăbușit sub picioarele ei în timpul unei performanțe. În timpul căderii sale, fața ei a fost zdrobită de unul dintre suporturile pentru artificii. Ca rezultat, ea a trebuit să primească un total de 16 copci în interiorul buzelor datorită impactului. Dacă ar fi fost cu un centimetru mai aproape de acel suport pentru artificii, ea ar fi putut suferi o leziune ireversabilă sau poate chiar mai rău…


credit: koreaboo

5 gânduri despre „7 idoli care au fost la un pas de moarte

  1. Chokollis Kaendi

    nu sunt fana lui YUNHO,dar nu as putea sa ii fac asa ceva….lasand la o parte faptul ca e o celebritate,e si el om….”fanul” respectiv ar fi trebuit sa ii multumeasca lui YUNHO ca nu a facut plangere la politie….cat despre KYUHYUN,e socanta povestea,insa totul s-a terminat cu bine

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s