Kris răspunde celor din SM cu privire la proces

Ieri SM Entertainment a declarat că a înaintat un proces împotriva lui Kris şi activităţile sale, astăzi acesta a răspuns acuzaţilor aduse de către agenţie.

Studioul personal al lui Kris a postat pe Weibo pe 31 iulie:

„Pe 31 iulie, SM Entertainment a lansat public o declaraţie prin care Kris (Wu Yi Fan) alături de companiile asociate cu el sunt acuzate de violarea contractului său, anjazându-se în activităţi în China. SM declară că Wu Yi Fan a violat termeni contractului participând la activităţi şi emisiuni. Din această cauză, studioul lui Wu Yi Fan lansează această declaraţie:

Pe 12 ianuarie 2008, Wu Yi Fan a părăsit o ţară străină pentru a deveni un stagiar SM Entertainment pentru a-şi îndeplini visul de a deveni artist. După ce a semnat cu SM, SM i-a amânat debutul pe perioade prelungite din nou şi din nou. În 2012, Wu Yi Fan a debutat şi în 2013 a descoperit că o înregistrare pentru care el se pregătise timp de 10 zile a fost anulată dintr-o dată. Când a întrebat managerul care este motivul, SM Entertainment  a sugerat ca el să fie scos din EXO pentru câteva luni şi alte activităţi de entertainment au fost oprite. După multe negocieri, el a fost capabil să se întoarcă în grup, dar după, el a continuat să primească tratament nedrept, presiuni şi resurse limitate. Când s-a întors, a fost discriminat de managerul său, lucru care a cauzat tensiuni şi a dus la muncă multă şi grea şi puţine ore de odihnă, lucru care i-a afectat sănătatea. Din iulie 2013 el a primit injecţii pentru a ţine pasul cu programul. În ianuarie 2014 când s-a întors în China, analizele lui indicau semne de miocardită. În ciuda acestui lucru, SM nu a fost capabilă să îi dea lui Kris tratament sau recuperate. SM de asemenea a fost nedreaptă la distribuirea profitului, punând limite pe dezvoltările sale şi prevenind activităţiile viitoare. Din această cauză, Wu Yi Fan şi-a pierdut încrederea în anegţia sa.

Din cauza motivelor de mai sus, Wu Yi Fan nu a avut altă alegere decât să înainteze un proces la Curtea Centrală din Seoul pe 15 mai 2014, cerând curţii terminarea contractului său cu SM. Pe 13 mai 2015, Curtea Centrală din Seoul a declarat că Wu Yi Fan are drepturi exclusive de manageriere în afara Coreei. Credem că mandatul de mai sus este corect şi rezonabil. În ciuda meditaţiei de un an, SM refuză cererea Curţii de a termina contractul, amânând terminarea contractului acestuia şi afectându-i programul şi viaţa personală. 

Wu Yi Fan mereu a fost recunoscător celor din SM pentru că l-au ajutat să se dezvălte. El este de acord să accepte decizia Curţii din Seoul şi va continua cu ceea ce Curtea decide că este rezonabil.

În acest timp, Wu Yi Fan a angajat o echipă de avocaţi chinezi şi coreeni care să se ocupe de procesul său şi el va continua să muncească în China. În legătură cu Wu Yi Fan şi terminarea contractului cu SM, el şi studioul său nu vor mai da răspunsuri până la decizia finală a curţii şi totul va fi condus de avocaţii săi.”

Cam aşa pare că a decurs povestea.

Sursa: allkpop

5 gânduri despre „Kris răspunde celor din SM cu privire la proces

 1. Madaa

  L-au tratat in cel mai rau mod iar acum tot nu-l lasa in pace… Ce e gresit cu activitatile lui in China? Nu trebuie sa-si castige banii in continuare ca toti oamenii? Daca nu ar mai lungi acest proces nu s-ar mai ajunge la astfel de situatii.. SM va avea mai mult de suferit din cauza acestei drame

  Apreciază

  Răspunde
 2. danuta kim

  am citit deja de 2 ori si inca nu-mi vine sa cred…dupa ce ca l-au inbolnavit nici acum nu-l ladsa in pace..tin minte ca nici in China nu i-a fost usor sa o ia de la capat si acum ca a reusit…nici nu mai am cuvinte

  Apreciază

  Răspunde
 3. sabinaexo

  Ok, m-a lăsat mască toată povestea asta. Dacă tot nu voiau ca el să facă parte din EXO și tot așa de ce acum nu îl lasă în pace? Eu nu înțeleg ce e în neregulă cu oamenii ăștia, mă jur… Ce mai vor de la el? –– Pot să pariez că nici în China nu i-a fost ușor să înceapă activitățile. Sunt de acord că l-a ajutat foarte foarte mult faima adusă de EXO, dar totuși, el a reușit să își facă o carieră în China de unul singur acum și chiar are un succes enorm. De ce SM nu acceptă odată pentru totdeauna terminarea contractului și cu asta basta. Oricum nu o să-l mai aducă înapoi… :)) Și dacă Curtea Centrală din Seoul a declarat că Wu Yi Fan are drepturi exclusive de manageriere în afara Coreei nu înțeleg de ce SM l-a dat în judecată… E prea mult pentru mine să înțeleg ce vrea SM de la el… –-”

  Apreciază

  Răspunde
 4. danuta kim

  huh cum ar fi sa-l aduca inapoi(doamne fereste)sa-l vezi pe scena alaturi de ceilalti membri zambind si sa sti ca pentru el,defapt, e un chin dar el tot trebuie sa zambeasca…cum te-ai simti tu ca fan…

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s