Mnet neagă faptul că Hyorin și Yubin vor participa la ”Unpretty Rapstar” + Alte zvonuri cu privire la concurente

New YG Girl Group Member and More Rumored to Join “Unpretty Rapstar 2″

După rapoartele cu privire la faptul că Hyorin din SISTAR și Yubin din Wonder Girls ar urmă să participe la noul sezon din ”Unpretty Rapstar”, producătorii de la Mnet au negat imediat, susținând că noile membre nu au fost confirmate.

Se pare că printre surse și diverse zvonuri sunt speculate următoarele nume: Ahn Soo Min, Kasper, Jiyeon ce a făcut parte din GLAM, LE din EXID, Chanmi din AOA, Yezi din Fiestar, Yubin din Wonder Girls și Lime din Hello Venus. Cu toate acestea, nu ar trebuii să ne mai încredem în zvonuri, având în vedere că majoritatea participantelor speculate fac parte din grupuri deja populare.

Alte rapoarte spun că o membră a grupului de fete ce urmează să debuteze sub YG va participa la show. Sursa acestei informații susține că: ”Mai trebuie încă să debuteze dar este cunoscută pentru abilitățile ei. Ajunge până la punctul în care este considerată o candidată puternică.

Mulți oameni sunt entuziasmați de posibila concurentă de la YG, având în vedere că atunci când Bobby din iKON a câștigat ”Show Me The Money 3”, era și el tot un stagiar.

Între timp, Mnet a venit cu o nouă declarație: ”Am avut interviuri cu aproximativ 100 de persoane. Nu am discutat nici o confirmare cu oricare dintre ele.” De asemenea, aceștia au mai spus că este adevărat că au avut interviuri și cu Yubin, Hyorin, Yezi, stagiara YG și altele.

Cr.: Soompi.

Un gând despre „Mnet neagă faptul că Hyorin și Yubin vor participa la ”Unpretty Rapstar” + Alte zvonuri cu privire la concurente

  1. Pingback: Noi zvonuri despre participantele ‘Unpretty Rapstar 2′ | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s