Woollim Entertainment va lua măsuri legale împotriva trupei TASTY

Woollim to Pursue Legal Action Regarding Tasty’s Chinese Activities

Agenţia Woollim Entertainment va lua măsuri împotriva trupei TASTY care a plecat în China pentru a promova, cu toate că sunt încă sub contractul cu agenţia.

Luna trecută, duo-ul a anunţat plecarea lor prin contul de Weibo. Ca răspuns, Woollim a lansat o declaraţie ce spunea că „TASTY a plecat în China pe 3 iunie fără a consulta agenţia. Două zile mai târziu, pe 5 iunie, aceştia au contactat agenţia şi au spus că nu vor că mai fie sub contractul cu Woollim Ent. După o lună în care nu au dat veşti, aceştia anunţă pe site-urile de socializare plecarea lor şi lansarea unui album în China + promoţii ale acestuia.”

Woollim a mai declarat: „Contractul trupei Tasty e încă valabil, iar activităţile lor în China încalcă clar cerinţele.” Agenţia a mai declarat că voia să vorbească direct cu Tasty, însă aceştia nu au răspuns. 

A fost declarat recent că cei doi au început să promoveze în China sub numele lor. Legat de aceste activităţi, Woollim a declarat pentru presă: „Încă trebuie să confirmăm activităţile acestora în China. Dar legate de acestea, vom lua măsuri legale.”

cr.: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s