9 idoli care au schimbat destinul trupei lor

tumblr_m78x3cmO4n1qaslgco1_1280

Unele grupuri au primit popularitate peste noapte, datorită coregrafiei, sau a vocii puternice a unui membru sau a look-ul special. Să vedem 9 dintre aceste cazuri în care un idol a schimbat soarta grupului din care face parte.

Hani din EXID

Dacă nu exista fancam-ul care a făcut-o pe Hani faimoasă poate că EXID nu mai aveau popularitatea pe care o au acum.

Hyuna din 4minute

Hyuna a făcut iniţial parte din Wonder Girls, dar a plecat din grup debutând din nou cu 4minute. Din cauza aurei sexy aceasta a primit atenţie iar grupul a devenit repede unul popular.

Jaekyung din Rainbow

Rainbow au avut un succes destul de mare cu melodia A. Jaekyun în special a impresionat multă lume cu corpul ei.

Eunji din A Pink

Până ca Eunji să apară A Pink aveau probleme cu popularitatea. Aceasta a jucat în ‘Reply 1997’ iar naţiunea s-a îndrăgostit imediat de ea. Astfel A Pink au devenit foarte populare.

Jackson din GOT7

Chiar dacă GOT7 nu au avut probleme cu faima, aceştia având fani încă de dinainte de debut, apariţia lui Jackson în emisiunea ‘Roommates’ a făcut ca grupul să primească şi mai multă dragoste din partea coreenilor dar şi a străinilor.

Seolhyun din AOA

Chiar dacă fetele din AOA sunt cunoscute pentru că au mulţi fani bărbaţi, frumuseţea lui Seolhyun a adus şi mai mult recunoaştere asupra grupului,

Bang Yongguk din B.A.P

Chiar înainte ca B.A.P să debuteze Yongguk îşi pava deja drumul spre glorie în kpop. Lansând melodii ca rapper el a făcut publicul să îşi aducă aminte de el ca şi artist şi ca şi rapper.

Dohee din Tiny-G

Chiar dacă grupul e plin de fete talentate, ele nu prea au reuşit să prindă gustul popularităţii. După debutul din 2012 nu a prea atras atenţia, în 2013 Dohee a devenit o ştire fierbinte pe buzele naţiunii. Ca şi în cazul lui Eunji, apariţia lui Dohee în ‘Reply 1994’ i-a adus acesteia succes.

Kwanghee din ZE:A

Kwanghee este exemplul perfect de membru care este responabil pentru popularitatea grupului său. Apariţiile lui la show-uri, şarmul şi felul de a se fave plăcut i-a impresionat pe mulţi şi i-a adus acestuia popularitate.

Sursa: koreaboo

5 gânduri despre „9 idoli care au schimbat destinul trupei lor

  1. Madaa

    Chiar daca intrasem in k-pop in 2012, mai intai am dat de Yongguk si Zelo prin melodiile Remember si Never Give Up si abia dupa doua luni descoperisem ca ei fac parte dintr-o trupa, B.A.P :)))

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s