Blackjacks criticaţi pentru că au făcut-o pe Kim Jin Kyung să-şi ceară scuze faţă de CL

cl kim jin kyu g

Internauţii îi critică pe Blackjacks după ce modelul Kim Jin Kyung şi-a cerut scuze faţă de CL şi Blackjacks.

Acum puţin timp, modelul Kim Jin Kyung a fost acuzată că s-a comportat urât faţă de CL când a părut jignită fiindcă a fost asemănată cu aceasta. După ce videoclipul cu incidentul a devenit viral pe internet, contul ei de Instagram a fost bombardat cu diferite comentarii răutăcioase de la Blackjacks atăt coreeni cât şi internaţionali.

Deşi mulţi fani i-au luat apărarea lui Kim Jin Kyung, spunând că este decizia ei personală dacă vrea să arate sau nu cu CL, Blackjacks i-au bombardat din nou paginile online cu ameninţări cu moartea şi insulte.

De atunci, modelul şi-a cerut scuze.

„Bună. Aici este Kin Jin Kyung.

În privinţa membrei CL din 2NE1, vreau să-mi cer scuze pentru acţiunile mele nechibzuite.

Cred că acţiunile mele nepoliticoase şi nechibzuite faţă de CL când a fost menţionată a făcut-o şi pe ea şi pe fanii ei inconfortabili. Chiar îmi cer scuze sincer.

De asemenea îmi cer scuze fanilor mei ce m-au sprijinit pe durata acestui incident.

Voi încerca să fiu o Kim Jin Kyung ce se va purta mai atent.

-Kim Jin Kyung”

Cu toate acestea, după ce scuzele ei au fost anunţate public, internauţii susţin că aceasta nu trebuia să facă acest lucru şi i-au criticat pe Blackjacks pentru că i-au invadat pagina. Internauţii au susţinut asta făcând o dispută mai mare, iar asta doar a făcut relaţia dintre model şi artistă mai inconfortabilă.

Comentariile internauţilor:

[+1027, -73] hahahahaha Ei ar fi fost nervoşi de asemenea dacă li s-ar spune că arată ca CL hahahahaha dualismul este real hahaha

[+996, -62] De ce scuze când nu vrea să arate ca ea? Cred că fanii lui CL au terorizat-o pe Kim Jin Kyung. Cred că ei au demonstrat că toate femeile sud coreene ce arată ca CL este o insultă… Bună treabă Blackjacks.

[+911, -78] Reacţia lui Kim Jin Kyung este normală. Ea este mai drăguţă.

[+68, -10] Toată lumea să tacă. Altă mare victimă a fost CL ce era acasă dormind T_T

[+66, -4] Aceasta este părerea ascunsă a tuturor fetelor despre CL.

[+53, -3] De ce nu poate să nu-i placă să arate ca CL?

cr.: koreaboo

Acum am ceva să le spun tuturor Blackjacks, eu fiind una. Este ridicol să ne luăm de această fată pentru că nu vrea să fie comparată cu CL, deşi seamănă puţin la ochi şi la zâmbet. Se ştie că populaţia coreeană se dă în vânt după aspectul cute, această fată la fel. Iar CL nu este cute, ea este frumuşică dar nu cute, cel puţin asta este părerea internauţilor. Şi ea a reacţionat cam nasol dar nici fandomul nu trebuia să fie aşa agresiv. Oricum lui CL nici nu-i pasă de părerea fetei atâta timp cât a mai fost criticată din această cauză de mai multe ori deci e obişnuită şi nu-i va purta duşmănie (cred) deci nici noi nu ar trebui să o facem. Nu facem decât să îngreunăm situaţia pentru cele două.

6 gânduri despre „Blackjacks criticaţi pentru că au făcut-o pe Kim Jin Kyung să-şi ceară scuze faţă de CL

 1. chedder140

  Unde este dreptul la opinie? Poate sa spuna ca nu ii place sa fie comparata cu CL (din nu stiu eu ce motive). Parerea mea, CL nu a fost criticata in situatia aceasta (cum ai spus tu). Cazul de fata este ceva de genul, lumea ma compara cu Justin B, dar mie nu imi place sa fiu comparat cu el. Justin arata bine si are faima, dar eu nu cred ca arata bine si nu imi place personalitatea lui. Asa este cu CL si fata asta. Eu pot sa spun (fara teama) ca nu vreau sa fiu comparat cu el. Problema este a fanilor care cred ca toate fetele vor sa fie comparate cu CL. Ma enerveaza faptul ca vedetele din Coreea trebuie sa fie atente la ceea ce spun. Din pacate nu au libertatea pe care o au vedetele din Vest,.

  Apreciază

  Răspunde
 2. madalyna

  putea sa spuna intr-un alt mod ca nu ii place sa fie comparata cu CL si probabil nu mai iesea discutia asta. mie mi se pare draguta CL dar totusi nu o condamn ca ea nu e de aceiasi parere cu mine:)). si totusi nu sunt informata prea bine..dc CL e „rusinea Coreei” ?

  Apreciază

  Răspunde
  1. chedder140

   Deoarece nu arata si nu se comporata ca si cel mai dragut caracter dintr-un anime. Mereu am crezut ca toate fetele o plac pe CL deoarece nu este tipul ala de fata draguta si care spune oppa, oppa. Are o atitudine de lider. O atitudine care spune: Stiu ce vreau sa fac!

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. madalyna

    mare dreptate ai avut cand ai spus ca nu au libertatea vedetelor din vest.. ce e asa rau sa ai o personalitate puternica… off. in privinta asta coreeni mi se par prea…superficiali. de ce sa punem la zid o persoana pt ca nu se incadreaza in tipar si pur si simplu acea persoana e ceea ce vrea si se comporta cum simte si cum e de fapt.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Silvia

   Mm…asta as vrea sa stiu si eu…sincer..doar pt ca ea nu e cute ca fetele din alte trupe, asta nu inseamna ca trebuie sa fie tratata asa…okay..o considera urata..care’i faza? Fata are talent, stie ce vrea sa faca, nu stiu daca au mai fost artisti coreeni care au debutat in SUA, dar totusi e de apreciat ca ea lucreaza din greu…sunt mandra ca sunt blackjack..e singura trupa de fete care imi place pt ca nu au avut si nu au acel concept dragalas ♥♥

   Apreciază

   Răspunde
 3. Bobo

  Sunt singura care crede ca Kim Jin Kyung nu a parut jignita atunci cand a fost comparata cu CL? :/
  Mie mi s-a parut socata de aceasta comparatie, dar asta nu inseamna neaparat ca nu-i place aceasta..
  Nu stiu,poate gresesc, dar am impresia ca si fanii au reactionat putin cam dur fata de ea..

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s