Întregul cast ‘Unpretty Rapstar 2’ a fost dezvăluit

Emieiunea ‘Unpretty Rapstar‘ a dezvăluit teasere individuale cu fiecare dintre participantele sezonului 2. Acestea sunt în număr de 11.

Pentru cel de-al doilea sezon vor intra în competiţie Gilme, An Soo Min, Yubin (Wonder Girls), Kasper, KittiB, Heize, Ash-B, Truedy, Hyorin (SISTAR), Yezi (FIESTAR), şi Sua (stagiar YG Entertainment)

8 gânduri despre „Întregul cast ‘Unpretty Rapstar 2’ a fost dezvăluit

 1. jwalker425

  In ce situație aiurea o sa fie pusa Bora daca Hyolin (ne face vreo surpriza)si se descurca excelent in show 😀 am vzt o într un fancam cu Mad C. ..sunt curioasa cum o sa se descurce..ca rapper..ca vocalist..e top2 voci preferate din kpop 🙂 ..Truedy..sunt singura care crede ca seamănă mult cu tonul vocii lui Mirae ?? 🙂 Soo Min a fost cam singura reprezentanta a sexului frumos in SMTM care s a descurcat bine..păcat ca i am vzt rap ul doar la confruntarea cu Black Nut..dar a fost destul cat sa ma facă sa vreau mai mult:)))) KittiB e ❤ ..stagiara din YG..nu e prea micuța ptr show? Face parte din line up ul noului grup de fete?ala de debutează din 2012:))..daca da..sa fie asta un semn oare? .. Siiiiiiii..tot San E :(…Cn o sa fie favorita lui San E sezonul asta ?? Au început pariurile ?:)))))

  Apreciază

  Răspunde
  1. LittleBadDevil Autor post

   Emisiunea se difuzeaza la postul coreean de televiziune Mnet. Va aparea probabil pe internet pe diferite situri subtitrata. Cu siguranta nu pe YouTube din cauza „copyright-ului.

   Apreciază

   Răspunde
 2. elenaukiss

  Toti vorbiti doar despre Sua ,Yubin si Hyorin doar pentru ca vin de la agentii mari .IIo ador vocea lui Hyorin si Yubin e preferata mea din WG,Sua buna pentru o fata de 17 ani,ma duce cu gandul la Kemy.Yezi este una dintre cele mai bune participante ,pacat ca lumea nu ii da atentie.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s