Internauții discută nominalizările pentru debutanții în actorie

seolhyun nam

Nominalizările pentru premiul actorilor care doar ce au debutat în această industrie au fost anunțate atât pentru sexul masculin, cât și pentru cel feminin. 

Un post recent de pe Pann a atras atenția din moment ce conține numele actorilor și actrițelor ce au fost nominalizați anul acesta pentru cel mai bun/cea mai bună nou/nouă actriță.

Mulți idoli s-au vânturat pe calea actoriei după cum puteți vedea și în lista de nominalizări. Doar pentru a numi câțiva, Nam Taehyun din WINNER, Sungjae din BTOB și Chanyeol din EXO au fost nominalizați.

Mai jos aveți lista de nominalizări:

Bărbați:

Nam Taehyun – SBS Late Night Restaurant
Chanyeol – drama web EXO Next Door
Sungjae – KBS Who Are You – School 2015
Nam Joo Hyuk – KBS Who Are You – School 2015
Seo Young Joo – KBS Snowy Road

Femei:

Lim Ji Yeon – SBS High Society
Chae Soo Bin – KBS Bluebird House
Jo Soo Hyang – KBS Who Are You – School 2015
Lee Sung Kyung – MBC Queen’s Flower
Kim Seolhyun – KBS Orange Marmalade

Internauții și-au exprimat atât aprobarea, cât și dezacordul cu privire la această listă:

[+ 116, – 1] Nu am niciun fel de ură sau amărăciune când spun asta. De ce Nam Taehyun și Chanyeol sunt acolo…? Am crezut că D.O va fi acolo…

[+ 76, – 2] Cred că Sungjae va câștiga la bărbați pentru că ceilalți sunt criticați foarte tare și la fete cred că va fi Jo Soo Hyang sau Lee Sung Kyung care va câștiga…

[+ 49, – 0 ] Cred că va fi Jo Soo Hyang

credit: koreaboo

27 de gânduri despre „Internauții discută nominalizările pentru debutanții în actorie

       1. chedder140

        A primit rolul deoarece este de la YG. Daca va lua lectii (ma indoiesc) de actorie si va incepe sa joace roluri mici, da in viitor va fi un actor bun. El impreuna cu Chanyeol si Seolhyun nu trebuiau sa fie nominalizati. Daca ai talent nu am nimic impotriva ta, dar daca nu ai nu juca. Tu il sutii deoarece (cred) ii sutii pe toti de la YG. Nu mi se pare corect ce fac persoanele ca tine. Nu a jucat chiar atat de prost, dar nu merita nominalizat. Persoanele ca el fura rolurile persoanelor care au fost la o scoala. Sper sa fie ultimul lui rol.

        Apreciază

       2. dumitrescudanutza

        Nu il sustin pentru ca e din YG.Faptul ca a fost nominalizat inseamna ca s-a descurcat, ca doar nu m-a intrebat pe mine daca mi-a placut sau nu, si gata hai sa-l nominalizam. Poate nu toate persoanele gandesc ca a jucat prost, si poate a meritat sa fie nominalizat. Asta e parerea mea . Sper sa mai joace de acum. Si ce daca tin cu YG? Imi da cineva in cap? Fiecare are opinia lui :))) Doar nu am obligat pe nimeni sa tina cu Taehyun :)))

        Apreciat de 1 persoană

   1. sabinaexo Autor post

    Vreau să clarific încă de la început că nu spun asta doar pentru că îmi place EXO, dar Chanyeol nu a jucat rău ținând cont că a fost și primul lui rol. Web-drama nu a fost bună și nu l-a avantajat prea mult…

    Apreciază

    Răspunde
 1. me_Lysa

  Chanyeol…
  Mi-a placut cum a jucat in EXO Next Door, insa as vrea sa-l vad jucand si alte roluri pentru a demonstra ca este intr-adevar bun! Pana atunci, o sa-l ador pentru muzica lui.

  D.O., este un actor „cu acte in regula” am putea spune.

  Sungjae, este (din aceasta lista) preferatul meu.

  Apreciază

  Răspunde
 2. WitherDaisy

  Nu mă asteptam sa ii vad pe Taehyun sau Chanyeol acolo. De Taehyun stie toata lumea, dar fara sa imi sariti un cap, Yeol, in EXO Next Door a fost asa… tern? Nu mi-a placut cum a jucat. Ma rog, nici serialul nu a fost el unul strălucit.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Bianca09

  Lim ji yeon a jucat atat de bine ❤ Chiar daca a avut rol secundar,de multe ori a reusit s-o eclipseze pe Uee.Nu stiu de restul actritelor dar ea chiar a fost buna deci sper sa castige ❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s