Sandara Park s-a întâlnit cu Eric Nam în New York City

2NE1′s Sandara Park Bumps Into Eric Nam in New York City

Sandara Park din 2NE1 a dat peste cântărețul și personalitatea TV Eric Nam în timp ce călătorea în jurul Big Apple! Sandara Park a postat o fotografie cu ea și cântărețul, amândoi îmbrăcați casual dar totuși stilat. Ea a scris în descriere „Eric Nam, cel pe care l-am întâlnit din accident în îndepărtatul New York! A fost cu adevărat surprinzător și am fost fericită să-l văd.”

De asemenea, Eric Nam a postat și el poza pe Instagramul său cu descrierea în coreeană „Dara pe care am întâlnit-o în New York! A fost minunat să te văd! Sunt un fan!!” Apoi el a adăugat în engleză „Privește peste cine am dat?! @daraxxi îmi pare bine că te-am văzut!!”

Sandara a mai dezvăluit și alte poze din călătoria ei la New York City, printre ele aflându-se o amuzantă comparație între ea stând în același loc doi ani în urmă și ea în prezent.

sandara park 1

Cât a fost în oraș ea a făcut o ședință foto pentru W Korea în Brooklyn, iar revista a postat pe pagina lor de Instagram una dintre poze. Ședința foto va fi inclusă în numărul revistei W Korea din noiembrie.

sandara park 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s