JinE din Oh My Girl admite că a fost diagnosticată cu anorexie

Practic toate trupele de fete ţin diete înainte de fiecare comeback, iar trupa Oh My Girl nu e o excepţie. Însă se pare că unii exagerează cu dietele…

Fetele tocmai au revenit cu „Closer” şi evident, au ţinut diete pentru aceste promoţii.

Însă a fost raportat că membra JinE a luat-o prea în serios cu asta şi a fost dusă de urgenţă la spital, acolo fiind diagnosticată cu anorexie. Aceasta a vorbit despre experienţa sa înfricoşătoare într-un interiu cu TVReport.

În timpul interviului, fetele au fost întrebate cum au decurs pregătirile pentru comeback, iar acestea au răspuns: „A fost greu să ţinem dietă.” JinE şi-a împărtăşit experienţa spunând: „Mă îngraş foarte repede. În timpul promoţiilor precedente, am văzut o poză cu mine şi asta m-a provocat.”

Membra a slăbit 9 kg în două luni. Dar consecinţele nu au întârziat să apară.

Aceasta a spus: „Voiam să arăt o altă parte a mea, cea drăguţă, în timpul promoţiilor cu „Closer”. De aceea m-am înfometat atât de neglijent şi am ales mese bazate pe proteine. Am slăbit cam 8-9 kg. Însă cum mâncam şi apoi nu mâncam, m-am ales cu esofagită.”

JinE şi ceilalţi membri ai staff-ului agenţiei au fost şocaţi când aceasta a început să vomite. Toată lumea a înţeles că nu ar trebui să-i pună în pericol sănătatea lui JinE pentru diete. A terminat cu ea şi a început să se însănătoşească. Prin tratament, aceasta s-a tratat complet. JinE declară că acum mănâncă aşa cum trebuie şi în schimb, face mai multe exerciţii.

În final, aceasta a spus: „Vă voi arăta o parte mai strălucitoare a mea. Dacă mă rănesc, lumea devine înrijorată pentru mine. De acum înainte, în loc să ţin diete periculoase, voi avea grijă de corpul meu.”

cr.: allkpop

2 gânduri despre „JinE din Oh My Girl admite că a fost diagnosticată cu anorexie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s