6 drame coreene care au transformat idolii-actori un trend

Acum, dramele coreene sunt destul de populare, mai ales pentru idolii care apar în ele.


Din această cauză, regizorii sunt des criticați deoarece le dau rolul unor idoli în locul actorilor profesioniști. Totuși, asta a devenit deja un trend care, uneori, dă rezultate impresionante, mai ales când idolii primesc roluri unde e nevoie de talent muzical.

Multe drame din 2015 au în componența lor idolii. UEE și Hyungsik au primit rolurile principale în drama ‘High Society’IU care a jucat rolul lui Cindy în drama ‘Producer’Jinyoung a avut un rol secundar în ‘Warm and Cozy’Hoya din INFINITE a primit, la fel, un rol secundar în drama ‘Mask’.

Două dintre cele mai populare drame școlare din 2015, la fel, au ales actorii dintre idoli. Sungjae din BTOB a avut unul din rolurile centrale în ‘Who are you: School 2015, iar în ‘Orange Marmelade rolul principal feminin îl are Seolhyun din AOA, iar unul din cele două roluri centrale masculine, Jonghyun.

Cu toate că idolii ca Yoochun din JYJD.O din EXO, sau Baro din B1A4 au primit multe laude despre felul cum joacă, se pare că nu toate starurile au așa un noroc. Hyeri din Girl´s Day a fost criticată din cauza jocului ei în drama ‘Reply 1988, cel de-al treilea sezon al seriilor ‘Reply. Primele două sezoane, fiind un mare succes, primul a fost un impuls pentru Eunji din A Pink, iar al doilea pentru Baro (B1A4)  și Dohee din Tiny-G.

Publicul și criticii au creat o listă a celor mai bune filme din acest trend.

  1.  Full House

Cântărețul solo, Rain, a debutat ca actor în 2003, dar adevăratul succes i l-a adus rolul lui Lee Young Jae din drama Full House, care a devenit cunoscută peste tot în lume.

2. You’re Beautiful

You’re beautiful e una din cele mai populare drame cu idoli. Ea fiind mereu adusă exemplu de critici și internauți când vine vorba de acest trend. Drama din 2009 i-a ajtat pe Hongki și Younghwa să ajungă în vârful valului Hallyu. Uee, cu toate că nu a avut un rol central, a reușit să se descurce de minune cu rolul unei cântărețe înfumurate. Jang Geum Suk de asemenea a primit multe laude pentru felul cum a jucat o vedetă rock. Drama, nu a adus succes doar idolilor din ea, dar i-a și reîntors faima lui Park Shin Hye.

3. Dream High

Drama Dream High e o bună demonstrație a faptului că idolii se pot descurca cu rolurile principale chiar și la începutul carierei. În Dream High s-au filmat: Kim Soo Hyun, Suzy, IU, Eun Jung, Taecyeon și Wooyoung. În dramă au fost prezentate câteva cântece interpretate de idoli.

4. To the beautiful you

Drama din 2012, To the beautiful you, actorii idoli sunt Sulli, Minho și Kwanghee. Are ca subiect studenții unui liceu sportiv și visele lor.

5. High Kick 3: The Revenge of the Short Legged

  High Kick 3: The Revenge of the Short Legged e sezonul 3 din seria High Kick. În ea au jucat Krystal și Lee Seung Hoon.

6. Reply 1997

Reply 1997 a devenit drama de debut a lui Eunji, Hoya și Seo In Guk.

Sursă: kdramastars

4 gânduri despre „6 drame coreene care au transformat idolii-actori un trend

  1. 0vershade

    To the Beautiful You a fost relativ amuzant, la fel și Reply 1997, dar nu pot zice că-s faine. Din celelalte am văzut câte un episod sau două… În momentul de față nu cred să existe serial coreean bun, toate-s caca, singurul lor bonus fiind frumusețea actorilor.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s