Experţii din industrie încoronează liderii culturii pop din 2015

https://i0.wp.com/www.koreaboo.com/wp-content/uploads/2015/12/leaders.jpg

Cum anul se încheie cu diferite ceremonii şi programe de promovare ocupate, experţii din industrie au analizat liderii culturii pop al acestui an.

Site-ul media Herald Biz au cercetat clasamentele oficiale de la conducătorii agenţiilor din industria de entertainment precum CJ E&M, tvN, cele trei mari agenţii SM Entertainment, YG Entertainment şi JYP Entertainment pentru a decide cine au influenţat mai mult în 2015.

1)Lee Soo Man

1

2) Yang Hyun Suk

2
3) Na Young Suk

3
4) Yoo Jae Suk

4
5) Lee Mi Kyung

8
6) Son Suk Hee

7) EXO

8) Kim Tae Ho

6

9) Big Bang

10) Song Kang Ho

8 gânduri despre „Experţii din industrie încoronează liderii culturii pop din 2015

 1. Silvi ❤

  Tinand cont de faptul ca toate trupele de la SM au avut un comeback, 2, 3 :))) + debuturi solo si comeback’uri solo e clar cine a dominat mai mult :))) si YG cu un comeback si un debut, pe locul 2 :))) e clara treaba :)))

  Apreciază

  Răspunde
  1. chedder140

   BB (cu nu stiu cate mv-uri), PSY (vedeta internationala), CL, Ikon (debut, comeback si nu stiu cate mv-uri). De asta sunt YG pe locul 2. Sa nu uitam de activitaile independente pe care le-au avut WINNER, Compara tu un producator de emisiuni cu BB. YG are destui idoli care someaza si care pun pari ca vor sa isi faca comeback-ul. Cred ca te doare cand ii vezi pe EXO pe 7 si pe BB pe 9 sau ca SM este 1. Din cate vad nu esti constienta ca SM in fiecare an face acelasi lurcru, comeback dupa comeback, in timp ce YG debuteaza un grup, le face 1 comeback si someaza 2,3 ani.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Silvi ❤

    Aa…nu ma intelege gresit, imi place SM, mai ales EXO…nu e nevoie sa te ambalezi atat…am uitat de PSY :))) asta e :)))) nu tre sa faci atata tamtam…nu am zis nimic rau de SM ca sa’mi sari in cap 😉

    Apreciază

    Răspunde
    1. chedder140

     Nu ma intelege tu gresit, dar felul in care ai scris primul comentariu lasa de dorit. Este ceva de genul, cat de penibil este SM. Are nevoie ca toti idolii sa isi faca comeback-ul ca sa fie primul, iar YG numai cu un comenack si un debut a ajuns pe locul 2.

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s