Cele mai ”bine îmbrăcate” MV-uri din acest an

Având în vedere că 2015 se apropie repede de final, a venit momentul să listăm și cele mai stilate și bine îmbrăcate concepte folosite în MV-urile din acest an.

Ianuarie – Drama de la 9MUSES și Pretty de la INFINITE H

9MUSES și INFINITE H au reușit să învioreze anul 2015 cu două piese optimiste. Ambele concepte pot fi definite drept clasice, dar cu două interpretări diferite. Fetele au optat pentru tema șic a teatrului iar băieți s-au jucat cu nuanțe de gri și cu țesături cu modele grafice.

Februarie – Crazy de la 4Minute și Sniper de la Shinhwa

Culorile solide au fost tema acestor MV-uri. 4Minute au fost cu totul prinse în negru pentru melodia lor nebună, împreună cu multe șepci și bijuterii. Shinhwa au fost curajoși optând pentru costume în totalitate roșii ce le conferă carismă.

Martie – Flower de la Junsu și Paradise Lost de la Gain

Ambele concepte au înfățișări mistice. Pentru Flower s-au folosit multe contraste vibrante de alb și auriu împreună cu roșu și părul turcoaz deschis a lui Junsu. Gain s-a dat de partea întunecată pentru a duce la final conceptul melodiei. Și ea a ales în unele scene să folosească nuanțe de auriu, dar majoritatea tonurilor folosite sunt de albastru, cum ar fi albastrul marin și cel al nopții.

Aprilie – Dope de la BTS și Ahh Oop! de la MAMAMOO

Modern versus clasic. În timp ce BTS au îmbrăcat uniforme ale diferitelor ocupații, domnișoarele din MAMAMOO împreună cu eSNa s-au întors înapoi în anii 50 pentru MV-ul lor.

Mai – Bae Bae de la Big Bang și Kiss My Lips de la BoA

Cum mulți au spus, această lună a fost una a comeback-urilor puternice. Doar nu de multe ori revin în același timp ”regii” și ”regina” k-popului. Big Bang au fost de partea excentricului, împrumutând din paleta de culori multe nuanțe de pastel și accente de neon. Pentru MV-ul ei, BoA a ales un stil mult mai elegant, specific unei doamne. În ciuda contrastului puternic dintre cele două concepte, ambele MV-uri au folosit din abundență penele.

Iunie – Love Me Right de la EXO și Heart Attack de la AOA

Se pare că sportul a fost tendința în iunie. Băieții din EXO ne-au dus exact în mijlocul terenului de fotbal american cu echipamentele lor complete, iar AOA și-au luat cu grijă crosele de lacrosse și au început jocul.

Iulie – Champagne de la Yunho și Party de la Girls Generation

Ce ar fi o petrecere fără puțină șampanie? Yunho și fetele din Girls Generation ne-au adus căldura verii prin comeback-urile lor. Membrul TVXQ a pornit petrecerea înauntru, iar fetele au terminat-o în aer liber pe plaja (îmbrăcate în bikini).

August – I Feel You de la Wonder Girls și Married To The Music de la SHINee

Vorbind de petreceri, SHINee au făcut și ei una folosind niște concepte mai monstruoase. Se pare că am avut un Halloween perfect în august. Wonder Girls au fost de cealaltă parte, folosind tema anilor 80 într-o interpretare proprie. Fetele au adunat stilurile diferitelor videoclipuri din acea perioadă, și așa a ieșit această capodoperă din punct de vedere vizual.

Septembrie – Mansae de la Seventeen și Dumb Dumb de la Red Velvet

Atât Seventeen, cât și Red Velvet au deschis sezonul de toamnă cu un beat optimist și un sunet revigorant. Băieții au ales un aspect școlar cu uniformele lor specifice, făcând inimile multor adolescente să bată puternic. Red Velvet însă au folosit o temă Pippy Longstocking, asigurându-se să amestece și mult roșu.

Octombrie – Like OOH-AHH de la Twice și The Beat de la Topp Dogg

Două grupuri care au avut o mulțime de ținute pentru MV-urile lor. În timp ce Twice au avut o gamă extrem de largă de haine de ales din garderobă, ajungând de la majorete la rock-ărițe, Topp Dogg și-au expus propriului lor șarm prin varietatea alegerilor privind coafura. Totul pornește de la codițe și ajunge la păr roz.

Noiembrie – Brave New Word de la Brown Eyed Girls și Chained Up de la VIXX

În timp ce Brown Eyed Girls deschid o lume nouă plină de un farmec sexy, sclipici și machiaje și tonuri de culori vibrante, VIXX oferă o temă limitată în mare parte la alb și negru. Băieți optează de asemenea și la diferite gulere și chockere, ce se potrivesc perfect titlului melodiei. Se pare că cele două concepte au fost total diferite.

Decembrie – Again de la TURBO și Star Wars de la Cheetah

Cheetah și-a lansat melodia cu un concept șic, împreună cu o cămașă albă și părul dat pe spate. Deși separat piesele vestimentare par a nu se potrivi, pe Cheetah acestea se contopesc perfect. Dacă Cheetah nu a fost un impuls suficient pentru luna decembrie, Turbo s-au întors după atâția ani, devenind focul de la începutul iernii. Turbo și-au sărbătorit aniversarea de 20 de ani de la debut îmbrăcați complet în negru și în piele pentru a se adapta noilor tendințe. Cu toate acestea, ei și-au păstrat farmecul anilor 90, accentuând cu ochelarii și un aer mai futurist.

Cr.: kpopstarz.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s