Minzy, Luna, Sunhwa şi Hara se întrec în „selcauri”

Minzy's Instagram

Chiar dacă 2NE1 nu sunt active momentan, Minzy continuă să posteze despre activităţile sale pe contul personal de Instagram.

Cu toate acestea, ea a primit critici din partea internauţiior din cauza operaţiilor estetice pe care le-a făcut, acuzându-o că arată de nerecunoscut.

Fanii care o urmăresc au comentat, aceştia fiind de două părţi, cei care consideră că a exagerat şi ceu care nu.

https://www.instagram.com/p/_82gArE5dW/?taken-by=_minzy_mz

[+656, -40] YG spun că nu le pasă de look, dar defapt le pasă

[+341, -18] În afară de Sandara, fiecare membră a 2NE1 şi-a fixat faţa de la debut dar Yang Hyun Suk se comportă de parcă sunt peste alţi având în contract interzicereade operaţii esteticeㅋㅋㅋㅋcică erau diferiţi de alte agenţii şi nu şi-au ales idoli bazându-se pe aspect…dar priviţii acum ㅋㅋㅋ Park Bom nici nu pare umană

[+42, -6] Învaţă numai lucruri proaste de la Park Bom

[+26, -4] O Mulan urâtă

Hara din KARA continuă să facă ce ştie ea mai bine: să posteze poze pe internet. Ultima ei poză în care apare cu mărul încă ud şi faţa fără machiaj nu a lăsat-o fără comentarii din partea internauţilor.

[+151, -32] Dacă nu şi-ar fi modificat nasul

[+19, -7] Fruntea aia….pariu că cineva din familia ei este chel

[+17, -4] Fruntea o face să pară un extraterestru…

[+10, -4] Singura celebritate cunoscută pentru pozele la aeroport şi selfie-uri pentru că nu ştie să facă altceva ㅋㅋ

[+487, -25] Ar trebui să rămână în KARA, nu are şanse solo

Nici Luna din f(x) nu a scăpat de ochii internauţiilor. De mai multă vreme aceştia se întreaăbă dacă acesta şi-a făcut vreo operaţie sau dacă machiajul este de vină. În cele din urmă s-a descoperit că aceasta şi-a modificat puţin faţa cu ajutorul bisturiului.

[+195, -15] M-a făcut să realizez că nu toţi beneficiază pe urma operaţiilor estetice. Poate cineva să o oprească, este deranjant. Sau nimeni din jurul ei nu îi spune adevărul despre cum arată de rău?

[+173, -9] Am privit-o cu Ailee şi alţi 4 cântăreţi şa Gayo Daejun şi am fost surprins să văd cum îi arată faţa

[+84, -2] Îmi lipsesc coapsele de cal ale Lunei…

[+76, -1] Prea slabă, prea plastic

[+23, -0] Este atât de trist cum faţa ei de după o duce mai rău decât faţa de dinainte. Popularitatea ei a scăzut şi e aproape de a fi uitată acum…

[+125, -2] Nu pot nici să îmi dau seama care părţi şi le-a modificat. Este atât de ciudat ceea ce se întâmplă. Am privit-o alături de Ailee şi alţi cântăreţi şi nici nu am putut să o recunosc.

Ultima cu selfi-urile verificate este Sunhwa din SECRET, grav criticată pentru declaraţiile făcute anterior despre cum vrea să fie numită actriţă.

Ea a postat o poză alături de Jo Seung Woo, pe care l-a descris ca fiind „Brăbatul meu ideal oricând!”

[+1,446, -52] Încearcă să îl cucerească?  ㅋ

[+948, -94] Am crezut că se întâlnesc şi am dat click atât de surprins ㅋㅋ! Whew, ce mă bucur că nu. Nu mi-ar plăcea ca Jo Seung Woo să se întâlnească cu o plastifiată proastă (cu sensul de non-inteligentă) ca eaㅋㅋ

[+331, -12] Nu îl atinge

[+1,187, -90] Iar aia cu boala actriţei

[+1,117, -67] Cred că a vrut să intre într-un scandal cu el încă de când au jucat împreună

[+31, -2] Mai bine îţi iei mâinile de pe el

sursa: netizenbuzz

11 gânduri despre „Minzy, Luna, Sunhwa şi Hara se întrec în „selcauri”

 1. Odd

  Luna și Minzy au slăbit mult. De Minzy se știe că are o operație la nas, poate are și Luna ceva acolo, dar la ambele nu cred că sunt exagerate. Hara, nu știu, nu sunt fana ei, dar ea mereu a fost așa draguță, micuța și feminină. Sunhwa o avea operații estetice dar e frumoasă.
  O doamne, și Jo Seung Woo e al naibii de frumos și e un actor genial ❤ ❤

  Apreciază

  Răspunde
 2. Xist Xist

  Dacă ai putina experienta în cititul printre randuri”cică erau diferiţi de alte agenţii şi nu şi-au ales idoli bazându-se pe aspect”, poți vedea cât de proasta a fost aia care a scri. Sigur e fata! 😂 Yg chiar nu-si aleg idolii bazandu-se pe aspect, dovada ca 2ne1 nu au făcut operații înainte de debut sau imediat dupa! Probabil au căzut în patima asta fiind complexate de papuselele astea care au început sa mișune prin platourile televiziunilor coreene. :)))))))

  Apreciază

  Răspunde
     1. Blue Sky

      ” „YG nu alege dupa infatisare” nu e valabil” huh? Te folosesti de Dara ca argument..dar Dara e mult mai talentata ca unele care au devenit cantarete doar pt aspect! Dara are voce..doar ca nu e asa puternica ca a celorlalte membre.. are si YG o fata frumoasa (cum considera unii) si gata..alege dupa aspect ㅋㅋ Doamneee…

      Apreciază

      Răspunde
      1. Kaleido

       Eu nu vorbesc de alţii şi nu compar la moment :p pur şi simplu am zis că nu e adevărat faptul că YG ică ar alege doar după talent. Chiar el a spus că voia să debuteze o trupă ca SNSD. Credeţi că toate erau să fie talentate? Nope. De ce să pui 10 fete talentate într-o trupă, să cânte jumătate de vers fiecare şi niciuna să nu iasă în evidenţă? Dacă voia să fie ca SNSD, exact ca SNSD erau să fie: jumătate talentate, jumătate pentru frumuseţe doar. Şi nu, nu le-a debutat, însă intenţiona 😉

       Apreciază

       Răspunde
   1. Xist Xist

    Nu știu de ce e acolo, intreab-o! Oricum ai deviat puțin de la subiect! Tu vii cu Dara ca argument; eu vin cu Daesung și Minzy chiar și CL. Mi-am adus aminte; Dara înainte de debut cică a apărut pe la câteva emisiuni de prin Philippine parca și era și foarte populara pe youtube, în plus vorbește mai multe limbi ceea ce e necesar intr-o trupa; + chitara și puțintel dans. Oricum, cred ca ea a fost acceptata pentru popularitatea de care se bucura în acea perioada. Sa nu crezi ca sub Yg debutează oricine! Tablo a fost nevoit sa treacă prin audiții! 😂 😂 😂 Condiția lor principala e sa compui! Cazul AKMU, ai văzut ce fata are baiatul? E nașpa rău de tot, dar are talent! 😂

    Apreciază

    Răspunde
    1. Speedy Autor post

     Dara a dat auditie sa fie dansatoare in YG……ei au bagat-o sa dea si sin gura intr-o trupa. Iar tipul din AKMU a castigat un concurs….una din cele trei agentii (SM, YG, JYP) era obigata sa ii ia daca ei alegeau respectiva agentie!

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s