Mamele copiilor kapino caută tații copiilor

Copiii kapino sunt copiii născuți în afara căsătoriei tatăl cărora e un coreean, iar mama e din Filipine.

Se pare că mamele acestor copii au creat un blog cu scopul de a-i găsi pe taţii copiilor. Unele anchete au fost deja șterse deoarece taţii au luat legătura cu familiile lor.

[ +3,123; -132] Odată am privit un documentar despre problemele copiilor kapino, de atunci această temă mă interesează foarte mult. Am examinat site-ul și am observat că foarte multe persoane au avut relaţii de scurtă durată… Îmi pare rău pentru acești copii. Taţii lor sunt o adevărată problemă. Vă rog, fiţi responsabili de acțiunile voastre.

[ +295; -12] Și eu sunt un bărbat și consider asta o idee minunată. Nu pot înțelege cum e posibil să-ţi părăsești propriul copil. Arătaţi-le feţele tuturor.

[ +291; -11] Am vizitat pagina lor de Facebook și acolo am citit despre bărbatul care în 2000 a lăsat o femeie însărcinată, iar în 2009 a acţionat la fel și în privința altea, lăsându-i informaţii false despre el. Atunci când femeia a încercat să introducă aceste informații în anchetă, i se spunea că a greșit datele… Ce gunoi e acel bărbat.

[ +165; -7] Uitându-mă la fotografii am observat că mulţi copii seamănă cu taţii lor. Nu pot înțelege, cum poţi să fugi privindu-l pe propriul copil.

Link-ul la site îl aveţi aici.

Sursă: vk.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s