B-Free vs. Bangtan Boys

Rapperul B-Free are ceva de spus despre fanii trupei Bangtan Boys şi despre felul în care aceştia se comportă. De asemenea are ceva de spus şi despre trupă.

Se pare că totul a început de la rapperul B Free care a spus câteva comentarii despre Rap Monster şi Suga în timpul unui eveniment.

S-a raportat că rapperul a făcut un fel de diss împotriva celor 2 şi machiajul lor, în timpul ‘Kim Bong Hyun’s Hip Hop Invitational 1st Anniversary Broadcast‘, care a avut loc pe 21 ianuarie 2013.

Aparent comentariul său ar fi fost către unui din cadourile date de un fan membrilor BTS, dar nu s-a înţeles clar ce a spus exact. Dar ştirile s-au răspândit repede şi fanii BTS au început să intre pe conturile online ale lui B-Free şi să îi spună să îşi ceară scuze.

Producătorul celor din BTS, Bang Shi Hyun, a scris pe contul său de Twitter, „Cred că să vorbeşti ceea ce îţi vine în minte este atitudinea bazică în hip hop. Dar indiferent ce gen, nu ar trebui să ştii când trebuie să ştii momentul şi timpul în care trebuie să spui unele lucruri? A fost o altă petrecere pentu a sărbători aniversarea lor de un an. Dacă nu poţi spune ceea ce ai de spus pentru tine, nu ar fi mai bine să nu apari?”

B-Free nu a tăcut şi a încercat să explice fanilor furioşi ceea ce s-a întâmplat, scriind în engleză, „Chiar îmi place să văd cumoamenii de la nimic, vorbesc despre mine. Mă face doar să vreau să muncesc din greu pentru a face muzică mai bună şi poate pot fi o persoană mai bună. Eu doar fac mişto de lucruri dintr-o perspectivă în care dacă un bărbat poartă machiaj şi dansează ca Lady Gaga, doar râd puţin, asta e.”

De asemenea el a mai scris, „Ah azi a fost bine! Faptul că am asemenea efect asupra atâtor oameni! În fine, dacă vă gândiţi la ce am spus mai mult de 20 de minute, chiar vă sugerez să vă găsiţi un iubit.”

Apoi el a distribuit poze de la evenimentul cu trupa, scriind „Calmaţi-vă…”

Chiar după ce a postat scuzele, acesta nu a tăcut, de data aceasta vorbind despre fanii trupei BTS.  „Jur ca BTS au unii dintre cei mai retardaţi fani„, a scris el, lucru care a supărat multă lume.

Tot el a declarat că data viitoare când îi vede pe BTS „O să îi plesnesc!”

Să nu mai menţionăm că există şi un american sub numele B-Free, care a intrat pe Twitter şi a luat partea celor din BTS, scriind diferite tweet-uri.

sursa: allkpop

8 gânduri despre „B-Free vs. Bangtan Boys

 1. jwalker425
  1. B Free din America profita de situatie :))
  2. Army s culeg ce au semanat..nu zic ca BFree nu a exagerat..dar omul spune sincer ca si a dat seama ca a sarit calu’ si tot ii sari in cap ?? Reactiile lui nu sunt ok..dar sunt de inteles ..intr-o oarecare masura ,.

  Ps. Fara placa „isi face reclama” cand nu l cunoasteti deloc…ca fac pariu ca majoritatea n aveati habar de el pana sa nu se ia de oppa..e un rapper talentat, oamenii ii asculta muzica..grupul lui tinta de public..rapperii din Coreea il respecta( nu degeaba i au tinut partea in diss ul cu San E)

  Apreciază

  Răspunde
 2. Smile

  Daca unii nu au auzit de el, treaba lor. Tipul e cunoscut, dar tot nu mi se pare ok sa se ia de Bts. However, faca ce o vrea atata timp cat nu gaseste o cale sa le dea o palma tuturor deodata 😉 :))

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s