B.A.P sunt gata de carnaval

Sunteţi gata să petreceţi alături de B.A.P şi cel de-al 5-lea mini-album al trupei, ‘CARNIVAL‘?

Trupa a început să dea indici cu privire la revenirea lor, pe 29 ianuarie când au postat pe contul de Facebook  o invitaţie într-un plic.

Pe 31 ianuarie, aceştia au postat pe conturile de Twitter diferite coordonate geografice. Fanii s-au pus pe investigat şi au descoperit imediat care erau locaţiile.

Ei au ţintit locuri unde se ţin festivaluri, ca de exemplu Munchen, Germania, unde se ţine anual festivalul Oktober Fest, sau Sapporo Festivalul Zăpezi din Japonia.

TS Entertainment a dezvăluit că spre deosebire de al 4-lea mini-album, ‘MATRIX‘, acesta va fi unul distractiv şi colorat. Mini-albumul va conţine 6 melodii, iar data de lansare nu a fost încă anunţată.

Dar pare că trupa va cânta melodiile pentru prima dată la concertul de pe 21 februarie pe care îl vor susţine în Seoul. Aceasta va fi prima oprire din cel de-al treilea turneu mondial ‘B.A.P LIVE ON EARTH 2016 WORLD TOUR AWAKE!!’

Show-ul din Seoul va fi dotat cu un sistem de difuzare live, care va difuza concertul live în cinemauri din Taiwan, Japonia şi Hong Kong. Pest 20,000 oameni vor privi concertul.

Încântaţi de revenire?

sursa: allkpop, tumblr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s