Eurovisionul şi K-pop-ul?

Un canal de YouTube numit ‘BapMoja and Haeppy‘ a luat un interviu trupei Bracelet din Suedia. Ce legătură are acest lucru cu kpop-ul hai să vedem:

Canalul este unul condus de doi băieţi din Coreea care, cum am spus mai sus, au luat interviu trupei Bracelet, trupă din Suedia.

Această trupă va avea un videoclip pentru melodia BEEEEP (nu au spus numele melodiei) produs de echipa de producţie coreeană ZANYBROS. Pentru cei cei nu ştiu ZANYBROS au realizat videoclipuril pentru 4minute, B.A.P, 2PM etc. (aici, aici şi aici)

Trupa este înscrisă în selecţia naţională de anul acesta a Eurovision şi concurează în finală iar dacă vor câştiga vor putea reprezenta Danemarca în concurs.

Ceea ce au mai spus aceştia este faptul că după Eurovision vor lansa o altă versiune a melodiei cu care participă, care va avea influenţe kpop, în special trupe precum….iar aici totul se „bipăie”, pentru că nu au voie să dezvăluie încă nimic.

„În special trupe precum…..”, „Când am început să privim videoclipuri coreene ne-am îndrăgostit de….”,
„Şi este nebunie pentru că acum vorbim despre o colaborare cu…. Câna am văzut videoclipurile lor pentru prima dată am gândit ‘cine sunt aceşti băieţi’…..sunt extraordinari.”

Pe lângă trupele „bipăite” cărora le vor dezvălui numele după Eurovision, ei au mai spus că le plac trupe precum A Pink, Big Bang sau EXO.

Poate că vom avea o colaborare între o trupă europeană şi una kpop în curând.

Trupa prezentă la interviu a cântat un mix între No No No de la A pink, One Shot de la B.A.P, Overdose de la EXO şi I Got a Boy de la SNSD.

2 gânduri despre „Eurovisionul şi K-pop-ul?

  1. anabts29

    „cine sunt acesti baieti…sunt extraordinari” 😍presimt ca le.au aratat BTS omg ❤ sigur st BTS sorry too excited 😂 dar de obicei asta e reactia cand ii vezi❤ sigur, poate e alta trupa dar oricare ar fi, e bine ca s.au uitat (sper ca s.au „infectat” si ele:))

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Eurovisionul şi kpop-ul! Cu ce artist kpop colaborează trupa Bracelet | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s