Probleme între scenariștii dramei „Cheese in the Trap” și autorul benzii desenate

În mass-media au apărut zvonuri despre problemele cu scenariul serialului Cheese in the Trap. Autoarea manhwa-ei (manhwa=manga coreeană), după care e filmat serialul, a spus, că i-a rugat pe producătorii serialului să facă un sfârșit diferit față de cel din manhwa, deoarece ea încă nu s-a terminat. Cu toate astea, scenariștii nu au ascultat-o, și Sukki (autoarea benzii desenate) a descoperit că sfârșitul serialului seamănă mult prea tare cu cel pe care îl pregătise ea pentru manhwa. Pe lângă asta, din scenariul dramei au fost scoase foarte multe părți cu unul din personaje, și anume Yoo Jung, iar oamenii nu înțeleg de ce producătorii fac asta.

Internauții nu au întârziat să-și spună părerea:

[+4,613, -53] Oare e corect să te comporți cu autoarea poveștii originale așa cum se comporstă tvN cu ea? Dacă asta e o ecranizare a unei lucrări originale, atunci ei ar fi trebuit să coopereze cu autoarea originalei manhwa… Cum se pot comporta așa cu ea? Și ei au mai avut tupeul să facă spoilere sfârșitului original? Câtă lipsă de rușine…

[+1,009, -47] Nici nu cred că al 16-lea episod va putea arăta tot conținului benzii desenate, căci ea e atât de lungă… Ar fi trebuit să împartă serialul în sezoane, ca el să poată transmite măcar sufletul poveștii originale.

Sursă: vk.com

Un gând despre „Probleme între scenariștii dramei „Cheese in the Trap” și autorul benzii desenate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s